Hogy fogyjak le? Milyen mozgást válasszak?
eldöntöttem,hogy mostmár épp eleget híztam nyáriszünet óta,úgyhogy le akarok fogyni
de már többször is próbáltam,futottam,felülés,minden,de pár nap alatt feladtam,mert egyszerűen nincs hozzá türelmem
nincs valami olyasmi torna,vagy valami,amivel gyorsan fogyhatnék le,úgy hogy azért ne is hízzam vissza,mintha koplalnék? :||
és mielőtt jönne bárki is cseszegetni,hogy nincs akaraterőm,akkor azoknak szól,hogy nem az,hogy nincs akaraterőm,egyszerűen csak türelmetlen természetű vagyok...
13L
Ha biztosra akarsz menni, tegyél fel magadról képet, takard ki az arcodat ha zavar. Az nem mérvadó, hogy az iskolában piszkálnak. Az iskolában mindenki piszkál mindenkit valami miatt.
Ha csak a hasaddal van gond, valószínűleg egyáltalán nem kell fogynod.
13 évesen még nincs kialakult testsúlyod, így nem is kell ennek alakításával foglalkozni. A természet elintézi helyetted.
De ha mégis aggaszt a kérdés, akkor
számítsd ki a testtömegindexedet, ami majd fényt derít arra, hogy túlsúlyos vagy-e.
Egyébként nem, 160 centivel, 55 kilóval, 19-24 éves korral női nemmel számoltam neked és 21,48 az eredmény.
Szöveges értékelés:
Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
Ne akarjál lefogyni, mert pont jó vagy.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!