Van esélyem? Modellkedni szeretnék. (TOVÁBB)
Úgy érzem, hogy valahol meg kellene próbálnom, sokan bátorítottak is erre. Eleinte minden oldalon 172-4 centis hölgyekbe futottam, de találtam 166-167 centis modelleket, akik újságokban szerepeltek, ebből gondolom, hogy talán lenne nekem is esélyem. Nem kifutóra szeretnék menni, tudom, hogy ott 172 cm a minimum magasság.
Adataim
Mell: 83
Derék: 62
Csípő: 82
Magasság: 167
Súly: 48
Hajszín: (természtes) sötétszőke
Szemszín: barna
Konfekció: 34-36
Cipőméret: 37
Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Ez a sok adat mind szép és jó, de ettől még nem biztos hogy bárhova is kellesz, esetleg ha van valami különösen szép rajtad, ami nem szokványos, pl szép vastag száj mindig nyerő, esetleg szeplők, nem hétköznapi arcforma. Ha egy tök átlag lány vagy akkor nem igazán fog senki felfigyelni rád. Mindenhol a különlegeset keresik mert az ritka.
Persze ettől még elmehetsz egy ügynökséghez és regisztrálhatsz náluk. Aztán majd kiderül kellesz-e bármiféle munkára.
Hát ha nem kifutóra akarsz menni ,akkor természetesen fotómodell munkákat kapnál ,csak ahhoz az kell ,hogy fotogén legyél :)
Amugy sokkal több esélyed lenne ,ha magasabb lennél !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!