Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van így esélyem modellkedni?

Van így esélyem modellkedni?

Figyelt kérdés

168 (169 lehet) cm vagyok, törékeny alkatú. 18 éves. Azt mondják karakteres, szép arcom van, a szemeimet különösen dícsérik. Sok embertől megkaptam, hogy menjek modellnek.

Hogyan lehetnék fotómodell, hol próbálhatnám ki magam? Kifutó modell ugye nem lehetek, mert 170 alatt nem igen láttam lehetőséget, vagy van? :/

2012. máj. 23. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:
az egy dolog ha olyan az arcod meg az alkatod....a modellkedés komoly munka nem csak ennyiből áll...de amúgy meg az icon modell ügynökség a jobbak között van ;)
2012. máj. 23. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mert sok ember azt mondta, még nem biztos, hogy alkalmas lennél modellnek. Menj el egy modellügynökséghez és majd ott megmondják, hogy van-e esélyed avagy sem...
2012. máj. 23. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Próbálkozni kell modellügynökségeknél, ott kiderül a dolog
2012. máj. 23. 10:14
 4/9 anonim válasza:
Nekem is sokan mondták h mehetnék modellnek az arcom meg alkatpom miatt...elmentem a perfectmodelshez castingra és azt monták h tényleg jó lennék,csakhogy végezzek el egy tanfolyamot...amire el is megyek majd,ha lesz rá pénzem :) mert kb 100 rongy mindennell együtt,úgyhogy gyűjtök rá...Sztem jelentkezz e-mailben modellügynökségekhez pl. Visage vagy Perfectmodels és menj el,semmit nem veszítesz vele,csak egy fénykép kell magadról meg méreteiid és megmondják h tudnak -e veled cmit kezdeni!
2012. máj. 23. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok helyeske tinilánynak mondják, hogy jaj menj modellnek olyan szép a szemed. Eleve az emberi szem szép, én még rondát nem láttam. Tehát ebből, hogy leírtad ezt, meg hogy 168 vagy, semmi nem derül ki. Ennyi erővel lehetsz alkalmas is, meg totál alkalmatlan is.
2012. máj. 23. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Max. úgy van esélyed, mint a 4.-nek. Előre megmondom, hogy csak addig lesztek érdekesek az ügynökségnek, amíg nem perkáljátok ki a lét. Munka meg maaaaaaaaaajd egyszer. A mesében.

Túl alacsony vagy, fotómodellekre nincs nagyon igény, főleg, hogy teli van a piac megfelelő, és magas lányokkal.

Persze próbálkozni lehet, ha tényleg érdekled őket, megelőlegezik a tanfolyam és portfólió árát, mert tudják, hogy a munkákból visszajön nekik a pénz (sokszorosan, mert ugye kizárólagos szerződés velük, blablabla). Viszont valamiből nekik is kell még pénzt csinálni, a kislányokat meg könnyű behülyíteni, hogy fizessenek is érte. Szomorú, de ez a valóság 99%-ban.

Nevesebb ügynökséget keress, csak küldeni kell nekik egy portré és egy egész alakos képet, ha az alapján halvány remény is van benned, akkor behívnak, személyesen lecsekkolnak. (manökeneknél pedig 173 centi általában a minimális magasság, de gyakorlatilag sokszor 175 inkább)

Na meg gondold át, kell-e ez neked egyáltalán, mert nem csak a csillogásról szól a dolog, mint ahogy azt néhányan képzelik. :D Mentálisan is alkalmasnak kell lenni rá. Lehet, hogy boldogabb lehetsz csinos, szép, civil lányként. :)

De azért ha megpróbálod, sok sikert! (négyeskének is, csak azért csekkold le rendesen az ügynökséget, mielőtt leperkálsz nekik egy vagyont)

2012. máj. 23. 14:45
 7/9 anonim válasza:
Köszi hatoska:),amúgy igaz h nem mindegy hova mész,de látszik egy nevesebb modellügynökségen ,hogy tényleg az-e vagy csak pénzre mennek...Ahol például 18 év alatt szülőket kérnek kíséretre,de 18 év felett is rákérdeznek h szüleid...:)
2012. máj. 23. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiába a szülő, attól még ugyanúgy átvernek:) A 6-os válaszoló nagyon jól leírta. De ne legyen igazunk:D
2012. máj. 23. 15:23
 9/9 anonim válasza:
Tisztában vagyok vele,h a szülő sem biztosíték,mindenhez kell egy kis szerencse hit,sors...:D kezdek misztikus lenni..Na szóval,ha ügyes vagy menni fog:)..pff:D
2012. máj. 23. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!