Szerintetek hogy nézek ki, csúnya vagyok? (kép)
2012. aug. 21. 02:20
32/57 A kérdező kommentje:
de min változtassak?
2012. aug. 21. 17:24
33/57 anonim válasza:
Szerintem szép lány vagy nagyon. Szép szemek, jó alak. De ezt neked nem mondják ismerőseid? Barátnők meg a fiúk? Aki meg olyat mond rád, hogy kövér meg csúnya az csak egy kis irigy ribi lehet. 17 éves srác vagyok elhiheted a fiúknak az ilyen lányok jönnek be mint te. Senki sem szereti a csontsovány gebéket. Ha meg még 16 évesen nem volt hosszútávú kapcsolatod akkor az még nem feltétlen probléma. Lányismerőseimnek is csak 1 kivétellel volt olyan kapcsolata. Hidd el nagyon szép vagy jönni fognak majd a fiúk is. :) Az irigy ribiket meg szard le. Nekik majd ott lesz a vibrátor.
34/57 anonim válasza:
Ne változtass semmin a külsődön szerintem. Szép vagy ápolt, igényes ezek a képek alapján. A személyiségedről nem tudok semmit.
35/57 anonim válasza:
a kérdés elolvasása után megnyitogattam a képeket új fülön, majd hunyorogva rámerészkedtem az elsőre, ezt követően azt vettem észre hogy az állam leesett, majd a nyálam kezdett el folyni :D majd elolvastam az összes hozzászólást, de még mindig nem értlek...valami probléma van veled, de az fix, hogy nem a kinézeteddel.
-a szemeid rögtön megfogtak. 1.2. kép nagyon jó
36/57 anonim válasza:
16éves vagy?? :O
Elnéztelek 25nek,de amúgy nincs veled semmi gond,a hajad különösen tetszik. :)
37/57 anonim válasza:
A második képen a hajad és a szemed Amy Lee-t juttatja eszembe.
Amugy szerintem is szép vagy. :)
38/57 anonim válasza:
Annyit mondok 100 szor szebb vagy tőlem.....
39/57 anonim válasza:
A hozzáállásodon!!! Ne legyél álszent, pl kezd azzal. Kb a kérdésed olyan volt, mint "milyen színű az alma, piros".
40/57 A kérdező kommentje:
utolsó nem értem!:O mivan???
2012. aug. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!