Szerintetek hogy nézek ki, csúnya vagyok? (kép)
2012. aug. 21. 02:20
11/57 anonim válasza:
nem csúnya, inkább olyan közepes
12/57 anonim válasza:
Szép vagy, a második képen különösen. Nagyon szépek a szemeid.
13/57 anonim válasza:
Biztosan nem vagy kövér, ha ettől soványabb lennél, akkor az már anorexia lenne. Nekem tetszel, ha jó a személyiséged, akkor én járnék veled...
14/57 anonim válasza:
Lehidalok ilyet kérdezni... néztél te már tükörbe ilyen jó csajt nem látsz minden méterbe!
15/57 anonim válasza:
Szerintem inkább az a baj veled, hogy megerősítést vársz arról amit te is nagyon jól tudsz.... Szereted hallani a dícséreteket, bókokat, és nem elégedsz meg annyival amennyit a körülötted legyeskedő fiúktól kapsz, ezért feltöltöttél néhány képet... Gondolom te se hiszed el, hogy csúnya lennél és kövér, ha meg igen akkor inkább fejben vannak problémáid...
16/57 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya.
17/57 anonim válasza:
aki csúnyának tartja magát, az nem így pózol...
18/57 anonim válasza:
bocsánat, ezek a képek egyáltalán nem arról árulkodnak, hogy önbizalomhiányos lennél, tucat pózoló kiscsaj vagy.
19/57 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy dagadt. Engem a szemed abszolút megfogott. :) Szerintem szép vagy, bár ezt a tükörben fényképezős dolgot elítélem. Aki azt mondja, hogy csúnya vagy, vagy dagadt vagy, az csak irigységből mondja. :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!