Szerintetek hogy nézek ki, csúnya vagyok? (kép)
Egész jó :) nem mondanám hogy csúnya.
csak érdekes :)
miért érdekes?:O
amúgy igen..
.. én már az első képtől fogva imádom a szemeidet, jó, igaz, ez nem a te előnyödre írható vagy hogy mondjam, hanem az én mániám... ettől függetlenül biztos vagyok, hogy sokan irigyelhetnek.
A zöld szem a legkülönlegesebb, mert annyira ritka. De oké, nézzünk nem alap adottságot.
Ahogy említetted az alakot, hát igen... nem tudom, esetleg szüleid mennyire vékonyak, vagy ilyesmi? Mert ha nagyon-nagyon, akkor lehet azért látnak annak.
Mindenesetre én úgy látom, te foglalkozol az alakoddal (nem a külsőddel, hanem az alakoddal), ami dicséretes alapjában véve. Szép alakot nem könnyű hozni, tartani. És van, akiknek talán sosem lesz jó alakjuk. Te a helyedet teljes mértékben megállnád szerintem.
Külső... látszik, hogy a hajaddal is foglalkozol. Ez nem nagy szó, mégis képes nem egy, nem kettő lány elhanyagolni... undorító tud lenni sajnos... de neked szép, ápoltnak tűnik. Összességében én mindenre igényest mondanék, de tényleg, ez pedig hogy valaki akárcsak túlsúlyosnak is - ami enyhébb kifejezés - nevezzen, az igencsak eltúlozza. :)
Én részemről köszönöm a többiek nevében is a képeket egyébként, ritka, amikor valaki normális, és ehhez van is egy külseje. 18F
Ja, és igen.. ha valaki nagyon dagadtozik (ez főleg ugye a kis csontsoványaknál jellemző), mondd meg neki nyugodtan, hogy már most nőiesebb vagy mint ő, vagy bármelyik pajtása. Sejtem a többi haverja is egyszinten lenne ilyen kiejelentéssel.
Nem jövök sablonokkal, de az viszont tény, hogy inkább legyen rajtad valami plusz, mint nagyon nagyon vékony legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!