Hogy kisebbíthetném a melleim? Mindenki azt hiszi, hogy
szilikon :/
Figyelt kérdés
170 cm és 55 kg vagyok és ehhez a mellbőségem 75 E és hiába sportolok ,nem változik semmit :/Nagyon zavar hogy a pasik mind a melleimel beszélnek meg olyan ruha ami más csajon nem is feltűnő ,rajtam nagyon kihivónak néz ki :/ Munkahelyemen is a főnököm folyton olyan megjegyzéseket tesz hogy milyen szép meg szilikon-e :S Van rá valami módszer amitől kisebbedik ?
2012. aug. 20. 19:23
1/7 anonim válasza:
szerintem örülj neki , és ne akarj kisebb melleket..
2012. aug. 20. 19:27
2/7 anonim válasza:
mellkisebbito plasztika. Keress fel egy jo plasztikai sebeszt,o sokkal inkabb fel tud vilagositani:)
2012. aug. 20. 19:27
3/7 anonim válasza:
Szerintem legyél rá büszke! Sok nő ölne érte, ha egyszerre lehetne vékony és nagymellű, beavatkozás nélkül! :)
2012. aug. 20. 19:45
4/7 anonim válasza:
Szerintem is örülj neki, inkább fogadd el magad a jó adottságaiddal, mint hogy ronts rajtuk :)
2012. aug. 20. 22:08
5/7 anonim válasza:
úgy látszik én vagyok az egyetlen aki szerint baromi zavaró lehet.már csak azért is mert súlya van.nekem 75B van és tökéletesen elégedett vagyok vele,én is vékony vagyok,szerintem ez pont jó méret hozzá.
én úgy tudom tb támogatással lehet kisebbíttetni.mármint plasztikával.természetes módon szerintem sehogy,mivel vékony vagy így a fogyás se segítene.
2012. aug. 21. 17:55
6/7 anonim válasza:
Én megértelek, nekem is hasonlóak az adottságaim, és engem is zavar. Egyrészt tényleg mindenki azt bámulja, még garbóban is, másrészt néha leszakad a hátam, úgy fáj a súlytól. Ja, és valóban kibeszélnek, hogy miért plasztikáztattam magam felfújt lufira...Szerintem is műtétileg tudod csak csökkenteni a méretét, mert mivel vékony vagy, a fogyókúra nem megoldás. Vagy megpróbálod magad így elfogadni.
2012. aug. 22. 11:22
7/7 anonim válasza:
Akik azt írták, hogy hagyja a melleit: nekem kis melleim vannak, de el tudom képzelni, milyen zavaró lehet ekkora mellekkel élni. Hátfájás, nem tud felhúzni egy csomó, jó fazonú felsőt a mellei miatt, stb. Nem mondom, én is nagyobb melleket akarok, de egy C-s kosárral megelégednék.
Kérdező: elvileg a tb támogatja a kisebbítő műtétet, ha arra hivatkozol, hogy akadályoz téged, mert pl. fáj a hátad. Mivel vékony vagy, a fogyás nem segítene szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!