Egyszerű pár száz forintos szilikon órák vízállóak?
Figyelt kérdés
Biztos láttatok már: szilikon, ultra gagyi, színes kis vackok. Én csak úszáshoz szeretnék egy egyszerű órát. Valahol azt írják, hogy vízálló valahol, hogy cseppálló. Valakinek volt már ilyen órája és próbálta hosszú távon víz alatt?2012. máj. 30. 11:05
1/2 anonim válasza:
szerintem nem vízállo nekem olyanom van de nem merem kiprobalni víz alatt inkább leveszem nehogy kinyiffan :DDD
2/2 anonim válasza:
szia én vagyok az utolso válaszolo na csak azt akarom mondani hogy hát tegnap elmentem a strandra és amikor mentem uszni elfelejtettem levenni az oram csak joval utana jottem ra hogy rajtam volt és megált nagyon ideges voltam de egy ido utan ujra elindult :D nagyon orultem most ujra megy ugyanazzal az elemmel:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!