Manapság mi számít műnőnek? Elég érdekesnek tartom hogy azok akiknek szilikonmellük van még azok és természetes szépségnek gondolják magukat.
Itt egy példa: [link]
"nem az a tipikus modell alkat, de természetes szépség, nem műnő..."
és még egy [link]
Róla is azt mondták vmilyen videóban(csak most nem találtam meg) hogy megvan elégedve magával és hogy ő természetes szépség, minden eredeti rajta...kivéve a melle.
Most akkor ez hogy is van ? Tehát akkor ki a műnő ha azok a nők nem számítanak annak akikben konkrétan műanyag van?????
Vagy akkor műnő csak az akinek mindene megvan?:
éden niki: [link] például?
Nem értem...
Szerintem már az is műnő akinek műhaja van...
Az első linknél már röhögő görcsöt kaptam...
Műmell, festett szőke, műköröm, kiló festék, igazi plázapi.csa... nekem ez a műnő.
A természetes szépségbe legfeljebb a körömfestés és a hajfestés fér bele nálam, de egyértelműen azok a nők természetes szépségek, akiken minden természetes, tehát eredeti. Illetve a természet alkotta szépre, nem egy sebész, egy sminkes, egy hajszobrász, egy stylist, stb. stb. stb....
Te látod jól. Természetes szépségnek az számít, akinek genetikailag jó alakja van, smink nélkül is szép arca, szemei.
Teljesen mindegy, hogy milyen plasztikai beavatkozásról vagy "szépítésről" van szó, ha valakin csináltak ilyet, akkor az már semmiképp sem természetes.
Jah, pasiktól gyakran hallom, h nekik a természetes szépség tetszik! Erre a plázában a műmellű, platina műhajú, műkörmös, agyonszolizott, feltöltött szájú nőt úgy nézik majd kiguvad a szemük.
Sok pasi egy barátnőmre is azt hiszi, h természetse szőke, holott ordít róla, h az a fehérszőke igencsak festett.
A pasik hülyék :/ azt se tudják miről beszélnek.Érdekes hogy szinte semelyik pasinak nem tetszik a szilikon, sőt egyenesen "irtóznak" tőle...aztán egy szilikonmellű csajra mindegyik előbb mondja rá hogy gyönyörű szép mint egy kisebb de természetes mellű nőre...
Aztán azt is szokták mondani hogy " de ezeket csak megba.zni jó" ..de könyörgöm! ha nem tetszik nekik a műmell akkor miért is akarnak megdugni egy ilyen nőt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!