Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek...

Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek nektek? (képek lent. )

Figyelt kérdés

Valahogy így nézek én ki.

[link]

melleim:

[link]

körübelül 2-3 kilóval azért könnyebb lehetek mint ez a csaj és a melleim picit kisebbek. Tudom magamról hogy nem vagyok nagyon vékony de már teszek ellene. 1 hónapja minden 2.nap eljárok futni a városban. és picit vissza fogottabban eszek. Még csak 16 éves vagyok. De ettől függetlenül van esélyem ezzel az alkattal és mellekkel bepasizni egyszer?

2012. aug. 19. 23:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ma 08:25 Igen lehet hogy igazad van, így jobban belegondolva. Jobban fogok figyelni az étkezésemre. Köszönöm! :)
2012. aug. 20. 11:20
 22/29 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem tetszel, nem egészséges ez a túlsúly... azt nem értem a melleidet miért említed külön. Ha azzal akarod a pasikat megfogni az lehet hogy sikerül, de akkor legfeljebb egy dologra kellesz majd nekik... Engem sose a mellméret érdekelt, teljesen lényegtelen.
2012. aug. 20. 13:37
 23/29 anonim ***** válasza:
61 kg? és hány centi vagy hozzá? mert az a hatvanegy egyáltalán nem hangzik vészesnek..
2012. aug. 20. 14:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, a vékonyabb lányokat szeretem
2012. aug. 20. 15:17
 25/29 anonim ***** válasza:
Kérdező ne hallgass a fogyókúra mániásokra, ha éhezteted magad, azzal csak magadnak ártasz, lehet soványabb leszel, de valójában csak izmot vesztesz, és emiatt romlik az összkép, és az erőnléted, mivel arányaiban egyre több zsír lesz az egyre kevesebb izom mellet. Inkább egyél rendesen és kezdj el mondjuk aerobikozni.
2012. aug. 20. 15:55
 26/29 anonim ***** válasza:
15%
bocs de a vékony lányok a szépek nem nagyon van esélyed (mármint azoknál akik a vékony lányokat szeretik) szóval én 10/3pontot tudok adni neked ha érdekel! ja és aztjavaslom esténként egy szem almát vagy valami ilysmit egyél!!!!! És fogyál le és akkor lesz esélyed!!!!!!!!!
2012. aug. 20. 16:02
 27/29 anonim ***** válasza:
44%

Én csak azt nem bírom megérteni, hogyha feltesz valaki egy olyan kérdést, amelyben az emberek véleményére kíváncsi, akkor ha olyan véleményt kap ami számára nem tetsző, miért kell lepontozni? Vagy talán nem őszinte választ vár?

Ha valakinek nem jönnek be a molettebb lányok, az neki szíve joga, ettől a kérdezőnek ugyanannyi esélye van találni egy pasit, akár úgy is, hogy egy dekát sem ad le.

2012. aug. 20. 17:32
 28/29 anonim ***** válasza:

Most komolyan gondolja az, aki azt írja hogy nem?

Már miért ne?! Nekem is a molett lányok jönnek be és ezzel nem vagyo kegyedül. Valószínűleg a szerelem / szex rovatot a kiéhezett, tapasztalatlan 14-17 éves korosztály olvasgatja leginkább. Majd rájöttök mi a jó, nem az amit a tv-ben meg az újságban láttok. Felejtsétek el a Private Gold csatornát és nyissátok fel a szemeteket.

A természetesen szép, EREDETI, nem agyon szilikonozott lányoknál nincs szebb a világon.

Nyugodj meg, meg fogod találni a párodat, semmi ok az aggodalomra.

2012. aug. 25. 20:00
 29/29 anonim ***** válasza:
De be ám!!! :) Melled helyett valami hülyeség jön be a linkre, de a felső linken levő csajok tökéletesek! :)
2012. aug. 26. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!