Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek...

Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek nektek? (képek lent. )

Figyelt kérdés

Valahogy így nézek én ki.

[link]

melleim:

[link]

körübelül 2-3 kilóval azért könnyebb lehetek mint ez a csaj és a melleim picit kisebbek. Tudom magamról hogy nem vagyok nagyon vékony de már teszek ellene. 1 hónapja minden 2.nap eljárok futni a városban. és picit vissza fogottabban eszek. Még csak 16 éves vagyok. De ettől függetlenül van esélyem ezzel az alkattal és mellekkel bepasizni egyszer?

2012. aug. 19. 23:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
48%
Őszinte választ vársz ? Nem sok!
2012. aug. 19. 23:14
 2/29 anonim ***** válasza:
40%
Legalább van mit fogni rajtad,jó ez :)
 3/29 anonim ***** válasza:
58%
van egy kicsi
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem már sok vagy ez az igazság.
2012. aug. 19. 23:15
 5/29 anonim ***** válasza:
65%

persze, hogy van :)

én is ilyen vagyok és lassan 1 éve van pasim 17/L :)

2012. aug. 19. 23:15
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzátenném azért, hogy ha nagyon szép arcod van azért az tud kompenzálni. Viszont nem értem miért nem tudnak sokan lefogyni egy kicsit. Tényleg olyan szörnyű egy ideig nélkülözni az édességet meg a zsíros dolgokat?
2012. aug. 19. 23:17
 7/29 ASOT ***** válasza:
100%
megharagszol ha azt írom, hogy Nem! ???hüm?
2012. aug. 19. 23:19
 8/29 anonim ***** válasza:
61%

Nem a zsír a felelős, hanem a színhidrát!

Ne egyél kenyeret, sem semmi liszt alapú dolgot, csak fehérje legyen, zöldség, gyümölcs meg magvak.

Bocs..kicsit elkalandoztam:D de ez be fog válni...

Szóval, az igazság az..hogy a mai fiatalok inkább buknak a vékony lányokra, és ezt nem azért mondom, hogy kiábrándítsalak...hiszen lehet, hogy te mindeközben egy gyönyörű értelmes csaj vagy.

De a legtöbb srác iszonyú felszínes, és sajnos a többség eleve nem kezd olyannal akinek nem jön be a külseje.

Ettől még nem lehetetlen párt találnod.

Ha fogyni akarsz, azt magadért tedd! Az egészségedért, és mellesleg egy jó adag önbizalmat is eredményez:)

2012. aug. 19. 23:24
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki unszimpatikus nem feltétlen a külsejéből fakad.

De ha már itt tartunk...szerintem a férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek, de nem általánosítok, én sz*rok a többi nőre, csak magamból indulok ki, hogy kiért voltam oda legutóbb...kancsal, 160 cm, enyhén kövér, és egy tuskó.

Ennyit a külsőről.

Üdv, a nagy femina

2012. aug. 19. 23:39
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy légy tisztában az alkatoddal, és ennek megfelelően öltözz. Van nagyon sok lány (igazából a döntő többség), akik így néznek ki, mint a linkelt hölgy, és úgy próbálnak öltözni, mint a szupermodellek.. Cicanadrág, miniszoknya, stb. Na ők nagyon csúnyák.

Viszont van olyan, aki tisztában van azzal, hogy hogyan néz ki, és ennek megfelelően öltözik, SZÁMÁRA ELŐNYÖSEN! Láttam már a buszon lányt, aki emiatt iszonyatosan megfogott! A gimis matektanárom kb 26-28 éves volt, neki is hatalmas feneke volt, de olyan jól öltözött, hogy eszméletlen szépnek találtam.

A másik dolgot már előttem írták, a szép arc kompenzál sok dolgot.

És egy kicsit offtopic: túlsúllyal NE fuss, tönkreteszed a térdedet! Inkább bicajozz (persze nem ilyen koca-biciklisként, hanem szépen, sportként fogd fel!), azzal nem terheled le annyira, de ugyanolyan jó, aztán ha lefogytál, már futhatsz.

2012. aug. 19. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!