Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek nektek? (képek lent. )
Valahogy így nézek én ki.
melleim:
körübelül 2-3 kilóval azért könnyebb lehetek mint ez a csaj és a melleim picit kisebbek. Tudom magamról hogy nem vagyok nagyon vékony de már teszek ellene. 1 hónapja minden 2.nap eljárok futni a városban. és picit vissza fogottabban eszek. Még csak 16 éves vagyok. De ettől függetlenül van esélyem ezzel az alkattal és mellekkel bepasizni egyszer?
persze, hogy van :)
én is ilyen vagyok és lassan 1 éve van pasim 17/L :)
Nem a zsír a felelős, hanem a színhidrát!
Ne egyél kenyeret, sem semmi liszt alapú dolgot, csak fehérje legyen, zöldség, gyümölcs meg magvak.
Bocs..kicsit elkalandoztam:D de ez be fog válni...
Szóval, az igazság az..hogy a mai fiatalok inkább buknak a vékony lányokra, és ezt nem azért mondom, hogy kiábrándítsalak...hiszen lehet, hogy te mindeközben egy gyönyörű értelmes csaj vagy.
De a legtöbb srác iszonyú felszínes, és sajnos a többség eleve nem kezd olyannal akinek nem jön be a külseje.
Ettől még nem lehetetlen párt találnod.
Ha fogyni akarsz, azt magadért tedd! Az egészségedért, és mellesleg egy jó adag önbizalmat is eredményez:)
Az, hogy valaki unszimpatikus nem feltétlen a külsejéből fakad.
De ha már itt tartunk...szerintem a férfiaknak sokkal jobban számít a külső mint a nőknek, de nem általánosítok, én sz*rok a többi nőre, csak magamból indulok ki, hogy kiért voltam oda legutóbb...kancsal, 160 cm, enyhén kövér, és egy tuskó.
Ennyit a külsőről.
Üdv, a nagy femina
A legfontosabb, hogy légy tisztában az alkatoddal, és ennek megfelelően öltözz. Van nagyon sok lány (igazából a döntő többség), akik így néznek ki, mint a linkelt hölgy, és úgy próbálnak öltözni, mint a szupermodellek.. Cicanadrág, miniszoknya, stb. Na ők nagyon csúnyák.
Viszont van olyan, aki tisztában van azzal, hogy hogyan néz ki, és ennek megfelelően öltözik, SZÁMÁRA ELŐNYÖSEN! Láttam már a buszon lányt, aki emiatt iszonyatosan megfogott! A gimis matektanárom kb 26-28 éves volt, neki is hatalmas feneke volt, de olyan jól öltözött, hogy eszméletlen szépnek találtam.
A másik dolgot már előttem írták, a szép arc kompenzál sok dolgot.
És egy kicsit offtopic: túlsúllyal NE fuss, tönkreteszed a térdedet! Inkább bicajozz (persze nem ilyen koca-biciklisként, hanem szépen, sportként fogd fel!), azzal nem terheled le annyira, de ugyanolyan jó, aztán ha lefogytál, már futhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!