Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek...

Fiúk! Az ilyen lányok bejönnek nektek? (képek lent. )

Figyelt kérdés

Valahogy így nézek én ki.

[link]

melleim:

[link]

körübelül 2-3 kilóval azért könnyebb lehetek mint ez a csaj és a melleim picit kisebbek. Tudom magamról hogy nem vagyok nagyon vékony de már teszek ellene. 1 hónapja minden 2.nap eljárok futni a városban. és picit vissza fogottabban eszek. Még csak 16 éves vagyok. De ettől függetlenül van esélyem ezzel az alkattal és mellekkel bepasizni egyszer?

2012. aug. 19. 23:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. igen eddig bicikliztem már vagy 3 éve sportként biciklizek majdnem minden nap. De most vagyok 61 kg. és most futással szeretnék lemenni 54-re. Meg persze fogyózok. Pl. Este 6 után csak joghurtot eszek. Kevesebb kenyeret eszek egy nap. és amikor csak lehet kihagyom a cukros dolgokat az étkezésből pl.: üditők,csokik stb... ezt az étrendet már 1hónapja követem "dalolva" megy. Nem nehéz. De őszintén megmondom túl nagy változást mégsem tapasztaltam még.. :/
2012. aug. 19. 23:57
 12/29 anonim ***** válasza:
Olvass utána a paleolit étkezésnek! Én így fogytam 9 kg. eredetileg..4-5-öt terveztem, és sosem voltam éhes:)
2012. aug. 20. 00:00
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem volt hasonló alkatú osztálytársam, elsőnek picit ducinak tűnt, de aztán nagyon rákattantam, mert erotikus kisugárzása volt(beszéd, nézés, mozgás, kuncogás, kicsit mély hang), de sajnos nem jöttünk össze, de annyit leszűrhetsz, ha nem vagy kövérebb egy bizonyos szintnél, és fejben ott vagy, akkor igazából nem számít, hogy valaki 40 vagy 80 kg.
2012. aug. 20. 00:07
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem bántalak meg,de inkább hozd magad formába, hogy bomba alakod legyen és inkább te válogass a pasikból! Persze nem egyik napról a másikra megy, hanem kemény munka, de hidd el megéri.
2012. aug. 20. 01:29
 15/29 anonim válasza:
100%
Ha okos csajszi vagy és szépek a szemeid, akkor mindenképpen! ;)
2012. aug. 20. 01:30
 16/29 anonim ***** válasza:
28%
Az ilyen testalkatú lányokra mondom én, hogy IGAZI NŐIES NŐK!!! Nagyon nagyon szép! :)
2012. aug. 20. 07:19
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha semmmi változást nem hoz a diéta akkor bizony rosszul csinálod vagy úgy csalsz, hogy még magad sem veszed észre. Nagyon sok ember hiszi azt, hogy ő nem is eszik sokat mégse fogy, sőt hízik. Bárki bármi mond nekem eddig mindig csak úg y sikerült lefogynom, hogy kőkeményen számon tartottam a napi bevitt kcal-t és a mozgásmennyiséget. Most pl. egy hónapja diétázok és már fogytam 7 kg-ot (91-ről 84-re) Mondjuk én zöldségen, csirkén és kevés gyümölcsön kívűl mást nem eszek. A sikeres fogyás kb. 70%-ban az étrenden múlik és nem a mozgáson. Hiába futsz minden nap egy órát ha több kcal-t viszel be mint amennyit elégetsz.
2012. aug. 20. 08:25
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, hogy tetsszen.

De nem hiszem, hogy a kérdésre a válasz az lenne, hogy étkezési tanácsokkal lássátok el, ez nem a fogyókúrás részleg.... (Én járok oda elég sokat, le van írva milliószor x is, meg y is. Legalább itt jó lenne nem arról olvasni...)

tegnap 23:17

Látszik, sose voltál ilyen helyzetben, túl könnyen beszélsz róla.

15 kg-ot leadtam, hogy mellőztem ezt-azt. De maradt rajtam kb 8 kg (ami azért még észrevehető, nem úgy, mint a leadott kilók egy ismeretlen számára), és jó ideje nem is mozdul. Beletörődtem, így marad... Akinek meg nem tetszik... Na nem fejezem be:-D

2012. aug. 20. 09:28
 19/29 A kérdező kommentje:

ma 01:30

A szemeim? Kékek. (ha ez segít) :)

2012. aug. 20. 11:18
 20/29 A kérdező kommentje:
ma 00:00 Köszönöm utána néztem. kifogom majd próbálni. :)
2012. aug. 20. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!