Milyen az alakom? Képpel
Az enyém is hasonló lehet... Nem érzem magam én sem jól a bőrömben. Arra jöttem rá, hogy a vékony lányok ezt ducinak látják, de a férfiak szerint ez még a normális kategória, szóval ne aggódj, ez így jó! ;)
22/L
Ha ez a duci, akkor mutatna valaki nekem vekony testalkatrol egy kepet?
Csak mert akkor lehet, hogy en vagyok fogalomzavarban...:)
15-ös, írj privit, ha közel laksz mehetünk együtt ;)
(korod és nemed is írd bele) :)
Szerintem nincs vele semmi baj. Ha az alakod formáját tartod a gáznak, akkor csinálj 1-2 kilós súlyzókkal gyakorlatokat, vagy járj el táncolni, fitness ilyesmi, amit otthon is tudsz csinálni. Nem kell órákig gyötörnöd magad, szakíts egy kis mozgásra mindennap egy fél órát, erre vannak tökéletes videók youtube-on, csak egy példát tudok mondani, ő pedig Péntek Enikő. A legtöbb kis edzés max 30-40 perc, bemelegítéssel és nyújtással együtt. Jól lefáradsz, de megéri. Nekem különösebb bajom nincs az alakommal, de 1-2 havonta dolgozok a videóival egész testre, hogy ne pálcika lábaim legyenek ilyesmi.
Attól, hogy lefogysz nem lesz feltétlenül jobb alakod. Az izomtól leszel szép formás. :) Tudom, nem ez volt a kérdés, de hátha segítek, és egy próbát megér. Ha megfogadod amit írtam, ha nem, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!