Fülbevaló kérdés (? )
Figyelt kérdés
Szeretném kilyukasztani a fülemet. már van 1-1 lyuk mindkettő fülemben, és most vagy mindkettőbe még 1, vagy csak az egyikbe még 1. Szerintetek? :D2012. aug. 18. 21:18
1/17 anonim 

válasza:

Szerintem mind a 2-be mehet :D Nekem mondjuk csak a jobb fülembe van 3 a balba 1 :D De még majd szeretnék :D de szerintem jól néz ki eléggé az is ha minkét fülbe van még pár db :DD 14/L
2/17 anonim 

válasza:

Szerintem legyen mindkettőbe még egy. :)
Nekem bal oldalt van 4, jobb oldalt 3, +1 bal oldalt a porcban, és még ennél is többet szeretnék. :DD
3/17 A kérdező kommentje:
Oks, köszi akkor valszeg 2 lesz :D
Amugy 13/L :)
2012. aug. 18. 21:30
4/17 anonim 

válasza:

Nekem a balba van egy,a jobba pedig kettő és a jobba még szeretnék egyet felülre a porcba:)
De amúgy szerintem is mindkettő mehet 1-1
16l
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. aug. 18. 22:09
6/17 A kérdező kommentje:
Egy hülye kérdés.. :DDD
Mennyire fáj mikor kilyukasztják? :D
2012. aug. 18. 22:54
7/17 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem fáj, legalábbis nekem nem fájt.
2. vagyok. :))
16/L
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 18. 23:06
9/17 anonim 

válasza:

Maga a lövés nem fájt nekem egyáltalán,aztán voltak időszakok mikor fájlaltam a fülemet,de nem volt vészes egyáltalán:)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor ki fogom birni :DD
2012. aug. 18. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!