Körömgombával te mit a helyemben?
Figyelt kérdés
Lakótársamnak körömgombája van, nem túl feltünő, ezért szandált is hord néha. Én ma szandálomban voltam és észrevettem hogy rajtam is kezd kijönni, viszont amíg nem jön ki nagyon hordanátok szandált? Arra is gondoltam hogy kilakkozom és akkor nem is látszik2012. aug. 17. 23:23
1/2 anonim válasza:
A helyedbe nem vennék fel szandált több okból is...
Engem a helyedben zavarna hogy ÉN tudom hogy körömgombám van még ha tudom hogy más nem is veszi észre...
Aztán ami fontosabb, hogy a körömgomba fertőző, tehát mivel mezitláb lennél megfertőznéd a szandálod , és miután kikúráltad magad és visszaveszed, megint visszafertőződhetsz,ugyhogy javaslom zoknival a cipőt mivel akkor nem lesz "olyan" a cipőd csak a zoknid , de azt meg kimosod...
De ami a legfontosabb..a körömgomba gyorsan eltud múlni ugyhogy menjél szépen és vegyél gyógyszertárba vmi gombaölőt...
2/2 anonim válasza:
Attól, mert zokni van a lábadon, a zárt cipőt is megfertőzöd. Egyébként meg nem eltakarni kellene, hanem kezelni. Mindkettőtöknek. Irány egy pedikűrös
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!