A "mellem" ha picit megnyomom akkor érzékeny, és ha ütés éri néha, akkor is érzékeny.! Nem hiszem hogy nőhet mert egy éve már ugyanakkora! (Nagyon-nagyon kicsi) Mivel növelhetném meg a mellemet plasztika, meg ilyen gyógynövények nélkül?
Szerintem meg nem hülye kérdés.
Anno nekem sem nőt, 11 éves koromban láttam azt hogy na talán mint ha, aztán annyiba is maradt 12-évesen mint egy szúnyog csípés.
És nem is nőtt meg soha.
Mert pici, még nem kell idézőjelbe tenni. Férfiaknak is van melle. Csak épp lapos, de attól még az a mellük. :)
Egyébként bizonyos fogamzásgátlók mellékhatásaiként nőhet a mell. Bár én nem annyira ajánlom fogamzásgátlók szedését, pláne nem direkt ebből a célból kifolyólag. Nyugtasson meg a tény, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, van jó pár világhíres színésznő is, akinek nagyon pici a melle és nem fekszik kés alá.
Azt tanácsolom, próbáld meg elfogadni önmagad, ez a legjobb, amit tehetsz. Mert pici a melled, még nem vagy halálra ítélve. Párkapcsolat téren sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!