Nagyon gáz hogy 14 évesen irtó kicsik a melleim? :O
Figyelt kérdés
tudom h nőni fog meg minden,de akiket ismerek mindenkinek nagyobb van,és ez annyira fusztrál.:|2012. aug. 6. 17:46
1/13 anonim válasza:
Elolvastad a választ, amit ugyanerre a kérdésre itt írtunk? Minden héten megkérdezik háromszor, lehet közte szemezgetni. "Mellesleg" nem gáz kicsit sem!
3/13 anonim válasza:
Soha nem gáz az amiről nem tehetsz! Márpedig arról nem tehetsz, ha kicsi a melled, de még egyébként is évekig nőhet!
4/13 anonim válasza:
A 3. vagyok. Ne azt nézd, hogy más lánynak már nagyobb a melle, mert mindenki más ütemben fejlődik! Ők sem értékesebbek azért, mert nagy mellük van, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes, attól, hogy Neked kisebb melleid vannak!!!
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. aug. 6. 18:04
7/13 anonim válasza:
óóó te szegény. biztos jobban tetszene ha 14 évesen akkora melleid lennének hogy a földön húznád őket, és a hátad beszakadna tőlük :)
miért lenne gáz????? 14 évesen mekkora melleket akarsz? most vagy abba a korban amikor majd elkezd nőni. amúgy meg mit érdekelnek téged a többiek? neked majd később fog megnőni, nekik meg most... bocs ha bunkó voltam
8/13 anonim válasza:
nem gáz egyáltalán, kislány vagy még, 21 éves korodig van hova fejlődni
9/13 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszadókkal. Türelem, 14 évesen teljesen normális a kis mell, és ahogy már leírták még rengeteget fogsz fejlődni.
10/13 anonim válasza:
szerintem cuki 15 éves fiu vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!