Nagyon gáz hogy 14 évesen irtó kicsik a melleim? :O
Figyelt kérdés
tudom h nőni fog meg minden,de akiket ismerek mindenkinek nagyobb van,és ez annyira fusztrál.:|2012. aug. 6. 17:46
11/13 anonim válasza:
Én mindigis törpincs vékony lány sokat is.piszkáltak deszkaságommal ált suliban. De jöttek a gimis évek és a testem is elkezdett fejlôdni ;D ma már 70 cések a melleim. No és szerinted kivel találkoztam a minap? Az egykori fôutálkozómmal 5 centit rávertem magasságban ès továbbra is.akkora melle van mint egy 12 évesnek
12/13 anonim válasza:
Dehogy gáz!!!! Ha jól nézelki(jó alkat,szép arc)és még rendes is vagy, akkor az úgy oké!:D Nálam , például nem az dönt hogy mekkora a melled! Eddig valamilyen szinten igaz volt rám is , hogy csak a nagy mellűek jönnek be!!:D De már nem kezd benőni a fejem lágya!:D 14/F Akár még, rám is írhatsz, ha akarsz és szőke/barna vagy!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!