Ennyi piercing már túlzás?
kb 1 hónapja csináltattam ajak piercinget, volt az orromba is, de azt nyaraláson elvesztettem ezért egyenlőre nincs bent de megint megcsináltatom, ma pedig köldökbe csináltattam, és majd szeretnék nyelvbe is, meg majd esetleg az ajkamba jobb oldalra is. meg a fülembe is 2-2 fülbevaló van. eredetileg bal oldalon fültágító volt, de azt kivettem, és most kicsit összeforrt
ezigy nagyon sok?
15/l
Szerintem meg a köldökben nem szép:D De ez csak személyes vélemény. Nekem az orromban van, a fülemben 2-2lyuk, balban helix is, és jövő nyáron tervezek a sima orrkarika helyett egy septumot:)
15L
köszi a válaszokat!
utolsó: úúúúú a septum az nekem is nagyon bejön*-* most adtál egy új ötletet:"D bár nemtom, oda nagyon fájhat megcsináltatni::S
Nem fáj, mert a porc előtti kis bőrbe szúrják. Ugyanolyan érzés mint a sima orrpiercing.
Azért felfoghatatlan, hogy a mai 15 éveseknek ennyi piercingje van, míg 10 éve...
megcsináltam, énis oda a 2porc közé szúrtam de kishijján meghaltam úgy fájt, meg ömlött belölle a vér:o:D
ahhoz képest hogy "nemfáj" eddig ez a legfájdalmasabb piercing amit csináltam:s
A septum szerintem nem szép..
Amúgy a csípőcsontnál lévő piercing (hip piercing) kiegészítve köldökpiercinggel nagyon szépen tud mutatni. :))Csak egy ötlet.
És szerintem nem gáz a több piercing, valakinek ez jön be. :)
szerintem nem sok
nekem 15 évesen 7 fülbevalóm volt (ebből egyben tágító), 1 ínyfék, 1 industrial, 1 köldök pc és 2 helix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!