Lányok szerintetek jól állhat egy fiúnak egy ajak piercing? És ha igen akkor rövidebb hajúnak vagy hosszabb hajúnak?
Figyelt kérdés
Mert nekem egyaránt volt hosszú és rövid hajam is és szeretnék csináltatni egyet. Ezért érdekelne a véleményetek. (amikor hosszú hajam volt az kb. 15-27 cm volt és a rövid az kb. 6-10 cm)2012. aug. 15. 12:20
1/10 anonim válasza:
szerintem b*zis és gusztustalan a pc fiúknál 15/L
2/10 anonim válasza:
Ha vagány, jóképű, szép szája van akkor jól állhat. Ha ronda akkor csak rondábbá teszi.
Haj meg tök mindegy, én a hosszú hajat szeretem a pasikon, de az nálam minimum vállig érőt jelent.
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem tetszik, főleg, ha fekete karika :)
4/10 anonim válasza:
Szerintem jól áll egy fiúnak, persze csak ha hosszú a haja :3
5/10 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? (akik eddig komiztak)
2012. aug. 15. 18:22
6/10 anonim válasza:
Nem! Én ha meglátok egy ilyen fiút (hiába helyes), figyelmen kívül hagyom. Igaz nem ismerem, nem kellene, hogy elítéljem de nekem semmi pozitív nem jön le egy ilyen srácról.
16/L
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem mindenkinek áll jól, de ha szép a szád akkor valószínűleg jól fog állni.
16/L
9/10 anonim válasza:
küldj egy képet és megmondom jól állna-e :D
16/L
10/10 anonim válasza:
hát nekem nagyon tetszenek a piercinges fiúk:dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!