Ennyi piercing már túlzás?
kb 1 hónapja csináltattam ajak piercinget, volt az orromba is, de azt nyaraláson elvesztettem ezért egyenlőre nincs bent de megint megcsináltatom, ma pedig köldökbe csináltattam, és majd szeretnék nyelvbe is, meg majd esetleg az ajkamba jobb oldalra is. meg a fülembe is 2-2 fülbevaló van. eredetileg bal oldalon fültágító volt, de azt kivettem, és most kicsit összeforrt
ezigy nagyon sok?
15/l
háát szerintem sok. persze biztos van, akinek bejön. nekem 4 fülbevalóm van, abból az egyik helix pc. ennyi nekem bőven elég :) szerintem a kevesebb több. :)
16/L
szerintem is kicsit://
de akkor meiket ne csináltassam meg? vagy hogyan? az a baj h mindegyik nagyon tetszik:S
Hát szerintem egyiket se csináld. A füledbe meg a köldöködbe benne hagyhatod, de ha rám hallgatsz akkor a fejedből elkezded kiszedegetni, mert szerintem kiba...ott undorító :D
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!