Hogyan tudnék idősebbnek kinézni?
(Hát ide én nem linkelnék magamról képet...)
Az a baj tudod, hogy ha olyan az arcod akkor nem sok mindent lehet vele kezdeni.Van egy ismerősöm aki 28éves és ha cigit vesz a boltban,a mai napig elkérik a személyijét...Ezzel nem akarlak elkeseríteni.De ez az előnyödre is vállhat ám...
Én pl. 15éves vagyok és 19-20nak mondanak.A viselkedés is meghatározza ám.Kicsit érettebben viselkedek(nem direkt)mint a velem korúak és ez az eredmény.Persze egy előnyös smink is sokat segít,de azzal se szándékosan akarom magam öregíteni.
MEg előfordulhat, hogy a elkövetkezendő 1évben mondjuk, annyit fog változni az egész arcszerkezeted, hogy nem lesz ilyen gondod.Még van 4-5éved arra, hogy kialakuljon az arcod.
Ne pánikolj:)
Szia!
Hidd el most öregíteni szeretnéd magad, de később majd fiatalítani. Van egy ismerősöm, 20 éves és 17-től többnek nem néztem volna. Én 23 vagyok, de a mai napig nem néznek 18-nak, se az alkoholt, se a cigit nem tudom meg venni a boltban személyi nélkül.
De ha ennyire zavar kisérletezz a sminkekkel, nem kell hogy túl erős legyen, ha otthon vagy ráérsz, próbálkozz vele. Természetes szőke vagy? Mert ismerősöm az és a szemöldöke is, és ha talán barnára átfestenéd jobban kereteznéd az arcod. De ha nem vagy kigömbölyödve, akkor amiatt is előfordulhat, hogy nem nézel idősebbnek, értem ez alatt a nőies vonalakat, mint a csípő, fenék, mellek. De ezen nem nagyon tudsz változtatni, idővel utoléred önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!