Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ekkora fogalomzavar...

Miért van ekkora fogalomzavar az emberek fejében?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt, hogy az igényességet összevonják a szőrtelenséggel, ami kb. olyan szinten mozog, mintha a szőke hajjal azonosítanám.

A narancsbőrt a természetellenességgel... pedig több a narancsbőrös ember még vékonyak között is, mint aki nem.

A nőiességet társítják egy sor kacathoz, mint a platform cipők, a smink, a miniszoknyák, a leggingsek... stb.

2012. aug. 16. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert ezt nyomatják beléjük mindenhonnan, ezzel lehet eladni a termékeket. Az emberek meg annyira bekajálják, hogy maguk is szapulják a többieket vele.
2012. aug. 16. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez van. De olyanokat is írtál,amik nem így vannak azért. Egy szoknya egyértelmű,h nem a férfiassághoz van társítva.
2012. aug. 16. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

azért a szőrtelenséget nem lehet épp egy kalap alá venni a szőke hajjal. a szőrös (ez alatt gondolom az intim részeket érted mert a láb-kar az teljesen alapvető, szót se érdemel) szimplán gusztustalan emellett melegben nem is épp a legegészségesebb dolog, utána lehet olvasni.

a narancsbőr nem természetellenes hízással-fogyással elég sűrűn párosul, de lehet tenni ellene.

és a nőies nőket épp ez a sok 'kacat' teszi nőiessé. kíváncsi vagyok egy kitaposott tornacipős farmerós-pólós lányra ki mondja azt hogy nőies.

2012. aug. 16. 20:12
 4/12 A kérdező kommentje:
pont ezt az agymosást értem, amit a 3-as képvisel.
2012. aug. 16. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Akkor te gondolom elég ápolatlan lehetsz, ha így gondolod... vagy pasi.

Egy nő igenis legyen magára igényes: szőrtelenítsen, ahol kell, öltözzön normálisan (és itt nem miniszoknyára és platformcipőkre gondolok, vagy leggingsre és egyéb szarokra), sminkeljen finoman. A szőke haj nemtom, hogy jön ide.

A narancsbőr természetes dolog, tenni nem hiszem, hogy lehet valamit ellene, de el lehet rejteni, ha lehetséges.

A nőiességet pedig valóban nem fogják párosítani a szakadt farmeros, tornacsukás lányokkal. Na de a platformcipővel sem, és a miniszoknyával sem, az a kurv@knak való. Egy nő legyen kifinomult... Bár sajnos manapság elég kevés nőtársamat látom így: legtöbb pont miniruhában/szoknyában, platformcipősen vonul végig a városon.

2012. aug. 16. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
13%

attól hogy lepontozol ez még így van és ez nem 'agymosás'

de nyugodtan járkálj bundásan, rezgő narancsbőrrel meg szakadtan, szíved joga.

csak éppen le fognak nézni, így nem lehet tiszteletet sem kivívni és a férfiak sem éppen tolerálják az ilyen nőket. ez egy ilyen világ kicsi szívem jó lesz ha hozzászoksz.

2012. aug. 16. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Szerintem az igazi nő szakadt farmerben és tornacipőben is NŐ. Így, nagybetűsen. Mert a nőiesség belülről jön, és annyira elemi kisugárzást ad, hogy nem lehet ruhadarabokkal elfedni. Viszont akiben ez nincs meg, az csak a nőiesség illúzióját képes kelteni a különféle kellékekkel. Ugyanígy a férfiasság sem a kellékeken múlik, hanem sok-sok egyéb tényezőn.

Ami a legszembetűnőbb: sok szépen kipreparált, csinoska lányt látok nap mint nap. Ha fotón látnám őket, azt mondanám, szépek és nőiesek. DE! Ahogy közel megyek hozzájuk, érzem, hogy büdösek a dohánytól. Hallom, hogy úgy káromkodnak, mint egy kocsis, a mozgásuk mesterkélt és közönséges. Azaz a rengeteg smink, divatos ruha és gyanta ellenére sem nőiesek, pedig ők a közfelfogás értelmében joggal hihetik, hogy mindent megtettek az ügy érdekében - mégsem sikerült a várt hatást elérni. Így csupán azon férfiak érdeklődésére tarthatnak számot, akik hozzájuk hasonlóan, vásárolható kellékekkel látják biztosítottnak saját férfiasságuk megjelenítését. Zsák a foltját tipikus esete. :)

A "kacatokkal" lehet erősíteni ezeket a jellegeket, mind a férfiaknak, mind a nőknek, de ezek alapvetően nem számítanak olyan sokat, mint amennyire hiszik róluk. A figyelmet ugyanis könnyebb felkelteni általuk, de azt megtartani belső tartalom nélkül lehetetlen. :)

2012. aug. 16. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Pfff... mi az, hogy nem lehet "szőrösen" tiszteletet kivívni?!?!!?

Basszus, hát nehogy azért tiszteljen már a másik ember, mert gondosan leborotváltam a pi.. khm.. lábamat! Meg ne mutassam minden szembejövőnek?!

Azt meg elárulom, hogy egy nőies nő nem a körömcipőtől lesz az.

Anyaszült meztelenül, farmerban-tornacipőben, és talpig díszben is nőies lehet valaki. Jól érzi magát nőként, megvan a kisugárzása, a viselkedése, a mozgása, és minden légvétele azt sugározza, hogy egyszerűen jól érzi magát, és szeret nő lenni.

Egy tevére hiába adsz magassarkút, leborotválhatod tetőtől talpig, kisminkelheted, és akkor is csak egy kicicomázott teve marad. Aki nem nőies, az semmiben sem lesz az. Nincs az a ruha...!!!

A kifinomultság is BELSŐ TULAJDONSÁG. Vagyis van két ember (egye fene, lehet két nő is), és anyaszült meztelen megmondom neked, melyik a kifinomult, és melyik nem. Elég, ha megszólal.

Ezt nem lehet megvásárolni.

A ruhákat, cipőket, ékszereket, műkörmöt, táskát meg minden vackot össze lehet vásárolni, de a természetes kisugárzást, a kifinomultságot, az intelligenciát, magabiztosságot, stb. nem lehet megvenni. Ebben az esetben ezek a külsőségek csak jelmezek.

Egy tevén.

2012. aug. 16. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
30%
na szépen összeült a feminista klub. a mai világ igenis a külsőségekről szól akár tetszik akár nem, lehet áltatni magunkat meg játszani az ugly bettyt. elsőre senki nem a belsőt fogja nézegetni
2012. aug. 16. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. :) Én így élem, a magam mércéjével mérve mind a saját létemet, mind a körülöttem élőket. Nem vagyok rászorulva mások értékrendjére, jó nekem a sajátom is.

Ennek megvan az a nagy előnye, hogy szabad vagyok: azt veszek föl, amit akarok, akkor sminkelek, amikor kedvem tartja. Nem vagyok a hajvasalóm és az alapozóm rabja, ezek nélkül is remekül érzem magam. :) Mindemellett a saját adottságaim figyelembevételével csinosan és igényesen öltözöm. A munkám sikere is azon múlik, mennyire nyerem meg az ügyfeleim bizalmát, és köszönöm, ezzel sincs semmi gondom. Nem értem, mire föl akkor az uglybettyzés? Azért, mert azt mertem írni, hogy hiába aggatja magára a sok mocskos szájú tini a méregdrága kellékeit? :o

Feminista 7-es :D

2012. aug. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!