Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti vállalkoznátok arra, hogy dott összeg fejében valaki adott időn keresztül csiklandozhasson benneteket? (Has, talp, hónalj. ) Ha igen milyen feltétellel mennétek bele a dologba?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 14:45
1/26 anonim válasza:
bárki csikizhet, nincs meg tiltva. Én is vidámabb leszek, meg a csikiző is.
2/26 anonim válasza:
első, van a csiklandozás fétis. ne tudd meg mekkora élvezetet okoznál vele a csiklandozónak! :D
3/26 anonim válasza:
Na ezen hatalmasat nevettem, nem gondoltam volna, hogy valaki ilyenért is fizetne. :DDD
4/26 anonim válasza:
ez akkor működhet nagyon jól, ha egyszerre pedofil is az illető, mert a gyerekeket aztán szétcsiklandozhatja kedvére minden gyanú nélkül :D
5/26 A kérdező kommentje:
Nem kell pedofilnak lennie, fetish is lehet!!
Én arra lennék kiváncsi, hogy ti mennyiért vállalnátok be és milyen feltételekkel??
2012. júl. 4. 13:57
6/26 anonim válasza:
10 perc csiki 10 perc szunet, orankent negyezerert.:D Bar tiz perc folytonos csiki kozben lehet mar rugdosnek
7/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, megkérdezhetem mennyi idős vagy és hogy hol vagy csikis??
2012. júl. 11. 17:08
9/26 A kérdező kommentje:
Értem!!
Akkor te elvállalnád, ahogy kiveszem a szavaidból!!
Igen, ez a rugdosás nálam is veszélyes, ezért gondoltam a lekötözésre, vagy ez már túl meredek??
Különben én attól is félek, hogy esetleg bepisilejk, te nem?? :D
2012. júl. 12. 16:40
10/26 A kérdező kommentje:
Másvalaki??
:)
2012. júl. 20. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!