Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat a fejében?
Figyelt kérdés
Van egy srác, régebben együtt voltunk, aztán hírtelen szakított velem, pedig még szeretett. Nem mondta meg a szakítás okát sem. Viszont szeretnék vele valahogy újra összejönni. De nem értem a srácot. Rám szokott írni, de ha én írok sokszor nem is válaszol mintha kerülne. De ha anyira kerülni akarna nem írna rám nem igaz? Viszont mikor meglát látszik rajta, hogy oda van értem. Miért ilyen? Egyébként nem ő az egyetlen aki így viselkedik, sok barátnőmnek is hasonló a problémája.2012. aug. 4. 22:24
1/3 anonim válasza:
szerintem azért viselkedik így mert még ő sem tudja mit akar
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudja? az ember vagy akarja vagy nem. vagy én vagyok a hülye? :S azt tudom még, hogy fél az újabb csalódásoktól de nem tudom ez lehet-e ok
2012. aug. 4. 22:44
3/3 anonim válasza:
szerintem nem úgy van hogy az ember akarja vagy nem.. én is jártam már úgy hogy nemtudtam hogy mit akarok :/ szóval lehet hogy tényleg ezért ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!