Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi járhat a fejében? Nem értem ezt a csajt :S
Régebben sűrűn láttam egy lányt aki nagyon megtetszett de fogalmam se volt hogy hogy hívják. Le sem tudtam venni róla a szemem de ő is nézett engem.
Sok idő eltelt mire megtudtam a nevét és megtaláltam a neten.
Írtam neki és visszaírt, nagyon jól elbeszélgettünk, teljesen más volt mint azok akikkel régebben beszélgettem így neten.
Egyszer csak felhoztam a témát hogy találkozhatnánk. Benne is volt de az utolsó pillanatban lemondta, később elárulta hogy kicsit megijedt. Azt mondta hogy nem tudja mit szeretnék de ő nem akar kapcsolatot. Végül is azzal váltunk el hogy reméli beszélünk azért még.
Akkor beszéltem vele utoljára.
Mostanában néha látom, köszönünk egymásnak, láttam hogy amikor felé nézek akkor ő is néz engem. Még nem volt alkalmam beszélni vele, de kíváncsi lennék hogy ha beszélnék vele akkor milyen benyomást keltenék.
Az utolsó beszélgetésünk óta 1 hónap telt el. Ez nem akkora nagy idő.
1 évvel ezelőtt láttam először és jóval később tudtam meg a nevét.
Nem akar beléd habarodni gondolom már csalódott.
párszor. illetve lehet hogy csak szex kapcsolatot akar.
20/F
Magamból kiindulva nem kellesz neki. Nekem is van több ilyen srác ismerősöm. Megláttak megtetszettem nekik. Egyikkel a férfimosdóban futottam össze(nem volt hely a nőibe) egy buli alkalmával, másik egész egyszerűen megkeresett iwiwen. Mivel akkor még szingli voltam jól esett, hogy tetszem a fiúknak és ezért beszéltem is velük, sőt az egyikkel csókolóztam is, de ennyi. Nem jöttek be annyira, az egyikük fiatalabb is volt nálam.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!