Nagyon csúnya csaj vagyok? (fotó lenn)
Adhatok pár jó tanácsot? Csak ne sértődj meg, jót akarok alapvetően. Jelenleg ezen a képen nem egy szép nő van. De lehetne szép, semmi akadálya, kivéve ha nem akarja...
A hajad rémes, mint egy ócska paróka, az a frufru, meg minden, nem előnyös. Ráadásul a színe sem illik hozzád, még a szemöldöködtől is teljesen elüt. Neked egy sötétebb szőke, vagy világosbarna állna jól. Ez egyáltalán nem ami most van. Ahogy látom az arcbőrödre ráférne némi színezett hidratáló a mindennapokban, ajánlom a BB pinket, így ránézésre, vagy bármi hasonlót. Persze nem tudom sminkelsz-e vagy így járod a várost. A szemed szemcerkával kiemelni, kis szempillaspirál, halvány szájfény. Bumm máris jobb lenne.
Bocs, ez a munkám. Gondoltam leírom.
10-ből olyan 3! :)
-Fehérneműben pózolni NEM menő. Kissé olcsónak tűnsz benne.
-Orrpiercing?
-A pózolást még nagyon gyakorolnod kell, mert ez a behúzott fej eléggé előnytelenné teszi az arcodat.
-A hajad színe förtelmes, és maga a hajad is borzalmas.
-Ápolatlannak tűnik az arcod.
De rengeteget lehetne rajtad javítani, és akkor jóval több pontot kapnál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!