10 éves vagyok. Észrevettem hogy a lábam tele van fekete szőrrel. Nagyon irritál ha ránézek, mit csináljak ebben a korban mivel lehet szőrteleniteni?
Na nehogymár endokrinológára küldd már ezt a gyereket, mert kamaszodik !!!
Bármivel szőrteleníthetsz. Na, jó, talán a gyantát hagyd ki, még megégeted magad. Borotválhatod is, nem fog erősödni, ismétlem, nem fog. Ez egy buta tévhit, utánanézhetsz. A hátránya, hogy naponta ismételni kell, de gyorsan meg.
Az epillátor meg fáj, de egy hétig boldog vagy vele, viszont megszokod.
Cukorgyanta nagyon jó, alig érzeni! :-)
Kérd meg anyukádat, hogy főzze meg, és csináljátok együtt!
Ne borotváld le, mert megerősödik (tapasztalat :S)
A cukorgyanta jó ötlet! Fillérekbe kerül, nem fáj és kis gyakorlattal hatalmas a siker. Én április óta használom, azóta az epilálás miatt benőtt szőrszálaim is eltűntek. Javaslom, hogy a keverékbe tegyél egy kávéskanál tengerisót is. Jobb lesz az állaga. A következő linken találsz segítséget a használathoz is. Sok siker :D
istenem... a borotva NEM ERŐSÍTI szőrt. egyszer létre fogok hozni egy mozgalmat, ami azt fogja hirdetni: A BOROTVA NEM ERŐSÍTI A SZŐRT!!! a haj élettelen, hajban/szőrben nincsenek idegek, amik esetleg továbbítsák a haj gyökereihez azt pl, hogy egy éles cucc elvágott ott fent valamit, és emiatt erősebb szőrt kezdjen termelni védekezésből. nem. nincs ilyen. ne haragudjatok, de fontosnak éreztem elmondani.
egyébként borotva, gyanta, az epilátort nem javasolnám kezdésnek, mert nagyon fájdalmas.
Ne higgy annak a sok szerencsétlennek aki azt mondja menj orvoshoz... Egyszerűen te csak ezt örökölted, erre vagy hajlamos. Én először borotváltam, aztán epiláltam, a gyantát annyira nem ajánlom, mert nekem olyan csúnya véraláfutásszerűt csinált, mert az ugye a bőrt is húzza!
Amúgy nem kell megijedni, ennyi időset nekem is volt ilyen, és engem is nagyon zavart!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!