Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 10 éves vagyok. Észrevettem...

10 éves vagyok. Észrevettem hogy a lábam tele van fekete szőrrel. Nagyon irritál ha ránézek, mit csináljak ebben a korban mivel lehet szőrteleniteni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 16. 12:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10 évesen kezdtem én is szőrteleníteni, javaslom a gyantát vagy az epilátort, borotva lábra nem túl kellemes, utána szúr meg minden.
2012. aug. 16. 14:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na nehogymár endokrinológára küldd már ezt a gyereket, mert kamaszodik !!!

Bármivel szőrteleníthetsz. Na, jó, talán a gyantát hagyd ki, még megégeted magad. Borotválhatod is, nem fog erősödni, ismétlem, nem fog. Ez egy buta tévhit, utánanézhetsz. A hátránya, hogy naponta ismételni kell, de gyorsan meg.

Az epillátor meg fáj, de egy hétig boldog vagy vele, viszont megszokod.

2012. aug. 18. 20:02
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Elképesztő, hogy itt mindenkire ráhozzák a szívbajt az endokrinológiával.... Nagyon sokan szőrösödnek már 10 évesen, nincs veled semmi baj! Használj gyantát vagy epilátort, ezek a legjobbak.
2012. aug. 18. 20:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az orvossal még várj egy kicsit, most kezdtél el kamaszodni, tombolnak a hormonok, amint majd pár év múlva már azt tapasztalod, h. erősebb az átlagnál a szőrzeted (sötét, erős, a köldököd alatt is van stb.), akkor menj majd dokihoz. Nálam is hasonló volt a helyzet, de ha nagyon zavar,akkor nyugodtan kezdj el szőrteleníteni. Beszéld meg anyukáddal :) A gyantát ajánlom, a cukorgyanta is jó, olyan kis fiatalka vagy még, a borotvával még ráérsz (ja és a borotva igen is erősíti a szőrt! persze ez egyéni), a gyanta használatát pedig rövid idő alatt el tudod sajátítani, nem mondom, h. nem lesz addig kellemetlen élményben részed, de olvass utána neten! Hajrá ;)
2012. aug. 18. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Cukorgyanta nagyon jó, alig érzeni! :-)

Kérd meg anyukádat, hogy főzze meg, és csináljátok együtt!

Ne borotváld le, mert megerősödik (tapasztalat :S)

2012. aug. 18. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:

A cukorgyanta jó ötlet! Fillérekbe kerül, nem fáj és kis gyakorlattal hatalmas a siker. Én április óta használom, azóta az epilálás miatt benőtt szőrszálaim is eltűntek. Javaslom, hogy a keverékbe tegyél egy kávéskanál tengerisót is. Jobb lesz az állaga. A következő linken találsz segítséget a használathoz is. Sok siker :D

[link]

2012. aug. 18. 22:25
 17/21 anonim válasza:
szerintem szőrtelenítőkrémmel sztem az jó
2012. aug. 19. 00:29
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

istenem... a borotva NEM ERŐSÍTI szőrt. egyszer létre fogok hozni egy mozgalmat, ami azt fogja hirdetni: A BOROTVA NEM ERŐSÍTI A SZŐRT!!! a haj élettelen, hajban/szőrben nincsenek idegek, amik esetleg továbbítsák a haj gyökereihez azt pl, hogy egy éles cucc elvágott ott fent valamit, és emiatt erősebb szőrt kezdjen termelni védekezésből. nem. nincs ilyen. ne haragudjatok, de fontosnak éreztem elmondani.

egyébként borotva, gyanta, az epilátort nem javasolnám kezdésnek, mert nagyon fájdalmas.

2012. aug. 19. 02:25
 19/21 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat,mar beszeltem anyukammal es azt mondta szerinte is teljesen folosleges dokihoz menni:)
2012. aug. 19. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne higgy annak a sok szerencsétlennek aki azt mondja menj orvoshoz... Egyszerűen te csak ezt örökölted, erre vagy hajlamos. Én először borotváltam, aztán epiláltam, a gyantát annyira nem ajánlom, mert nekem olyan csúnya véraláfutásszerűt csinált, mert az ugye a bőrt is húzza!

Amúgy nem kell megijedni, ennyi időset nekem is volt ilyen, és engem is nagyon zavart!:)

2012. aug. 19. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!