10 éves vagyok. Észrevettem hogy a lábam tele van fekete szőrrel. Nagyon irritál ha ránézek, mit csináljak ebben a korban mivel lehet szőrteleniteni?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 12:39
1/21 PannkaBubu válasza:
Szerintem vagy a borotvát alkalmazd vagy a gyantát.Nem lenne szabad egyébként szörteleníteni ebben a korban mert ha megjön a Menstruáciúd akkor nagyon erőss lessz.A gyantát ajánlanám.
3/21 A kérdező kommentje:
1 köszi,2 lány
2012. aug. 16. 12:50
4/21 A kérdező kommentje:
gondoltam a cukorgyantára mit gondoltok?
2012. aug. 16. 12:51
5/21 anonim válasza:
2. vagyok. Akkor lehet, hogy túl sok férfi nemi hormont termel a szervezeted. El kéne menned endokrinológiára.
6/21 A kérdező kommentje:
ok
2012. aug. 16. 13:05
8/21 anonim válasza:
2. vagyok. Ha tényleg a túl sok férfi nemi hormon okozza a szőrösödést, akkor a gyanta csak a szőrt tünteti el, de a szőrösödés okát nem szünteti meg. Előbb orvoshoz kéne menned Anyukáddal.
9/21 anonim válasza:
2. vagyok megint. Egy vérvételből meglehet állapítani, hogy van-e hormonproblémád.
10/21 A kérdező kommentje:
koszonom szepen.
2012. aug. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!