Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a kérdés azoknak szól,...

Ez a kérdés azoknak szól, akiknek már régóta van nyelvpiercingje?

Figyelt kérdés
mostanában elég sok lyukas fogam lett, a fogorvosom ezt a pc-nek tudja be, hogy lekopik a zománc és könnyebben kilyukad a fog, mivel nincs meg ez a védőréteg itt-ott, illetve elszörnyülködve látta, hogy az alsó fogsoromnál belülről az első fogaknál (tehát kb ahol az alsó golyó helyezkedik el)alig van íny. azt mondta, ha nem veszem ki, annyira le fog jönni az ínyem, hogy akár ki is eshet a fogam, mert így is majdnem gyökérig nincs már( elmondása szerint). Nekem sosem fájt az a terület, max néha éreztem úgy, hogy talán kicsit lehorzsoltam vele, de nem is vagyok biztos benne, hogy ez azóta és ezért van. most akkor van okom félni? Vagy ti kiszednétek a helyemben?

2012. aug. 16. 12:30
 1/1 dany93 válasza:
Én kivenném a helyedben, megmondanám a fogorvosnak, h nézze meg, és aztán fél - 1 év múlva visszamennék, és ha romlott, akkor nem a piercing okozta. Ha nem az okozta, akkor átszúratnám megint :D
2012. aug. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!