A férfiakat érdekli, hogy a barátnőjének mondjuk
mekkora a hasa vagy hogy hány kiló?
Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 14:37
1/8 anonim válasza:
Kérdésedet felterjesztettük a GYK citromdíjára. A válaszolók között gyorsfagyasztott pacalpörkölteket és dobozos sört sorsolunk ki.
2012. aug. 11. 14:46
2/8 anonim válasza:
Nem különösebben. Zsírdisznó mondjuk ne legyen, úgy 60-80kg között jó.
14:46: Jöhet a pacalpörkölt. :)
2012. aug. 11. 14:48
3/8 anonim válasza:
Hát szerintem az emberek alapból olyan emberrel jönnek össze akin nem zavarja semmi. Nem gondolod?
2012. aug. 11. 14:53
4/8 anonim válasza:
"Zsírdisznó mondjuk ne legyen, úgy 60-80kg között jó."
Én azt vettem észre, hogy itt a 70 kilósra (ami beleesik a tartományodra) 10-ből 9 simán rámondja, hogy zsírdisznó...
2012. aug. 11. 16:15
5/8 anonim válasza:
Hát ha valaki 160 cm-esen 70 kg, az már tényleg zsírdisznó...
2012. aug. 11. 16:25
6/8 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: ha pl. a srác egy karcsú nővel jött össze, aki időközben elhízott, akkor persze, hogy érdekli. Ha viszont egy srácnak eleve a "ducibb" lányok jönnek be, akkor gondolom bejön neki a nagy has is.
2012. aug. 11. 16:29
7/8 anonim válasza:
6-ossal egyetértek. Bár én ismerek olyan pasit, aki egészen széles skáláról válogatja a nőit. Először, mikor megismertem, azt hittem, hogy én túl dagadék vagyok (165/60) az ő ízlésének, és nem tudok versenyezni a csinos kis csajszikkal, akik neki bejönnek. Aztán kiderült, hogy pont velem készült megcsalni a jó kis pudingszerű barátnőjét, aki legalább 10 kilóval kövérebb volt nálam. Szóval nem mindig egyértelmű a dolog.
2012. aug. 11. 18:51
8/8 anonim válasza:
Ilyen mikroszkopikus részletességgel nem. De korábban volt olyan barátnőm, aki meghízott és úgy már nem kívántam őt, nem tetszett. Nem emiatt mentünk szét, más volt az oka.
Ezért nem hagynám el a páromat, de segítenék neki, hogy megfelelő étrenddel és mozgással újra formába lendüljön.
Persze nem rontanék ajtóstól a házba, hogy dagadt vagy wazzegh, gyerünk koplalni és megkergetlek a háztömb körül :))
Egy nő van annyira hiú, hogy előbb kezd ő magától panaszkodni, ha felszedett. Innentől meg még örül is a segítségnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!