Van itt olyan akinek volt mell műtéte, vagy ismerősének, akár pasik, akiknek a barátnőjének mű melle van mi a véleményetek?
Én is ismertem egy lányt, hatalmas mellei voltak, de annyira nem illett hozzá. Sose mertem megkérdezni, hogy valódi-e, de szerintem nem volt az. De a lényeg, hogy tényleg nem nézett ki jól az a vékony lány akkora dudákkal, egyszerűen ordított róla az aránytalanság.
Persze ha normális méretűt csináltatott volna, nem lett volna ilyen feltűnő. De ér ennyit az egészséged?
Nekem szinte semmi mellem nincs, értsd hogy a harmadik X-en túl vagyok és a 10-11 éves kislányok megelőznek, de nem csináltatnám meg, még akkor se ha nem lenne kockázata. Valahogy úgy vagyok vele, ha más nem tudná is, én tudnám hogy nem valódiak, hogy a génjeim szerint nem vagyok jó nő. Amennyire lehet, leplezem, push-up meg párnás melltartókkal, ráadásul mióta kicsit meghíztam, a mellem is formásodott és talán ha 10 kilót felszednék, már igazán jó mellem lehetne. Én inkább ez utóbbi utat javaslom.
Ha szereted a tested, ne tedd tönkre!
Én utáltam az alakomat mindig is, de az életemet jobban féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!