Nem értem ezt az embert egy Louis Vuitton (vagy, hogy kell leírni) táskát ennyiért visszatesz?
Figyelt kérdés
Anyuéknak használt-ruha kereskedése van és volt egy Louis Vuitton táska HIBÁTLAN állapotban mivel extra minőségű ruhákkal foglalkoznak CSAK anyuék.Na és egy Nő odajött a pulthoz ,hogy ez menniy lesz 1700 Ft lett volna és a nő majdnem elájult azt mondta anyunak,hogy "JEsszusom hát Én ennyiért nem veszek táskát,hogy lehet ennyit elkérni érte?" meg még mondott valamit,de nem bírtam ki közbe szóltam mondtam a nőnek,hogy akkor menjen el nyugodtan Párizsba és vegye meg ott 500 euróért,mert annyi volt kint.A többi nő/lány meg már veszekedett kié legyen,de nem értem az embereket.Olyan dolgokat teszen kvissza jó tudom válság van,de egy DOLCE&GABBANA polóért pénz kiadni 600 forintot amikor egy szakadás egy folt nincs rajta?vagy egy LACOFIT kakasos cipőért ami bőr kiadni 2000 Forintot?ami nem mű bőr és még dobozban,szivaccsal van.Komolyan nem értem.Volt,hogy egy poló 250 forint volt és a nő visszatette,meg olyan is ,hogy egy nadrág 175 forint volt és azt mondta a nő,hogy ezt visszateszi ha nem baj mert ennyi pénz nem hozott.2009. júl. 20. 23:20
21/21 anonim válasza:
:O:O:O hol vagytok megyek hozzátok vásárolni :O :D!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!