Nem értem ezt az embert egy Louis Vuitton (vagy, hogy kell leírni) táskát ennyiért visszatesz?
Hát úgy van,hogy szoktak lenni márkás cuccok,de azt ált. hétfőn elviszik,aztán marad.Egyébként elég nagy,de inkább a turis része ,a válfás rész az meg hát kissebb.Egyébként mázlinak kell lenni,hogy kifogj valamit ami jól néz ki és jó is rád :) meg sok olyan márkás cucc van amiről nem is tudják,hogy márka.
Hát azért sem szeretném megadni,mert aztán meg ha valaki messzebbről eljön és nem talál magának cuccot vagy nem talál olyan márkát akkor meg gáz van.Szóval ez egy turkáló ahova ha épp azon a héten jön olyan zsák amibe vannak olyan cuccok amit éppen TE keresel vagy nem.És ha valaki éppen leutazik szegedről vagy congrádról ide és nem talál magának semmit az meg kellemetlen.
Csongrádtól nincs messze :)
Azt hiszem 10-15 perc,és tényleg azért nem szeretném megmondani,hogyha valaki jobbnak képzeli el a helyet,ne csalódjon. :(
jaj, nehogy elhiggyétek már, hogy eredetiek!
a kínai piacon is lehet venni Puma cuccokat, és egyéb "márkás" termékeket, mindig ez lebegjen a szemetek előtt, ha ilyen gyanúsan olcsó ruhákról hallotok, akár használt, akár nem.
Louis Vuitton? nevetséges. azokat a táskákat nem lehet megvenni 6 számjegyen alul, ha tényleg valódiak. Bp.-en van Louis Vuitton bolt, egy eredetit használtan sem adnak ennyiért.
bocs de eggyáltalán nincs jó cuccotok...én már voltam nálatok, igaz a "túrós" részébe rengeteg ruha van de ink azok a tipik agyonhasználtak, én tását szerettem volna de áááá csak ilyen sz*r rongytáskák voltak igaz sok ember 2-3 szatyorral távozott....hát..jah meg semmi márkás cuccot nem találtam...oh talán egy 5 évesre való playboy felsőt....
bocsi csak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!