Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem értem ezt az embert egy...

Nem értem ezt az embert egy Louis Vuitton (vagy, hogy kell leírni) táskát ennyiért visszatesz?

Figyelt kérdés
Anyuéknak használt-ruha kereskedése van és volt egy Louis Vuitton táska HIBÁTLAN állapotban mivel extra minőségű ruhákkal foglalkoznak CSAK anyuék.Na és egy Nő odajött a pulthoz ,hogy ez menniy lesz 1700 Ft lett volna és a nő majdnem elájult azt mondta anyunak,hogy "JEsszusom hát Én ennyiért nem veszek táskát,hogy lehet ennyit elkérni érte?" meg még mondott valamit,de nem bírtam ki közbe szóltam mondtam a nőnek,hogy akkor menjen el nyugodtan Párizsba és vegye meg ott 500 euróért,mert annyi volt kint.A többi nő/lány meg már veszekedett kié legyen,de nem értem az embereket.Olyan dolgokat teszen kvissza jó tudom válság van,de egy DOLCE&GABBANA polóért pénz kiadni 600 forintot amikor egy szakadás egy folt nincs rajta?vagy egy LACOFIT kakasos cipőért ami bőr kiadni 2000 Forintot?ami nem mű bőr és még dobozban,szivaccsal van.Komolyan nem értem.Volt,hogy egy poló 250 forint volt és a nő visszatette,meg olyan is ,hogy egy nadrág 175 forint volt és azt mondta a nő,hogy ezt visszateszi ha nem baj mert ennyi pénz nem hozott.
2009. júl. 20. 23:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hol van ez az üzletetek?:P:D
2009. júl. 21. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
nekem is leírod priviben ? :) előző^^
2009. júl. 21. 09:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát úgy van,hogy szoktak lenni márkás cuccok,de azt ált. hétfőn elviszik,aztán marad.Egyébként elég nagy,de inkább a turis része ,a válfás rész az meg hát kissebb.Egyébként mázlinak kell lenni,hogy kifogj valamit ami jól néz ki és jó is rád :) meg sok olyan márkás cucc van amiről nem is tudják,hogy márka.

Hát azért sem szeretném megadni,mert aztán meg ha valaki messzebbről eljön és nem talál magának cuccot vagy nem talál olyan márkát akkor meg gáz van.Szóval ez egy turkáló ahova ha épp azon a héten jön olyan zsák amibe vannak olyan cuccok amit éppen TE keresel vagy nem.És ha valaki éppen leutazik szegedről vagy congrádról ide és nem talál magának semmit az meg kellemetlen.

2009. júl. 21. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:
én próba szerencséért is megtennék ekkora utat ;)
2009. júl. 21. 20:34
 15/21 anonim ***** válasza:
igen én is :(
2009. júl. 21. 22:16
 16/21 A kérdező kommentje:

Csongrádtól nincs messze :)

Azt hiszem 10-15 perc,és tényleg azért nem szeretném megmondani,hogyha valaki jobbnak képzeli el a helyet,ne csalódjon. :(

2009. júl. 21. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Vazze...Írd már le hol van ez :DDDD Én eredeti Puma meg Nike cuccokat szoktam hordani (De nem turiba veszem, az kicsit gáz, de hát, egy Gabbana pólóért 600 forint? Simán megérné :P)
2010. jan. 2. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:

jaj, nehogy elhiggyétek már, hogy eredetiek!

a kínai piacon is lehet venni Puma cuccokat, és egyéb "márkás" termékeket, mindig ez lebegjen a szemetek előtt, ha ilyen gyanúsan olcsó ruhákról hallotok, akár használt, akár nem.

Louis Vuitton? nevetséges. azokat a táskákat nem lehet megvenni 6 számjegyen alul, ha tényleg valódiak. Bp.-en van Louis Vuitton bolt, egy eredetit használtan sem adnak ennyiért.

2010. jan. 2. 22:07
 19/21 anonim ***** válasza:
nesztek, egy link: [link]
2010. jan. 2. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

bocs de eggyáltalán nincs jó cuccotok...én már voltam nálatok, igaz a "túrós" részébe rengeteg ruha van de ink azok a tipik agyonhasználtak, én tását szerettem volna de áááá csak ilyen sz*r rongytáskák voltak igaz sok ember 2-3 szatyorral távozott....hát..jah meg semmi márkás cuccot nem találtam...oh talán egy 5 évesre való playboy felsőt....

bocsi csak....

2010. júl. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!