Nem értem ezt az embert egy Louis Vuitton (vagy, hogy kell leírni) táskát ennyiért visszatesz?
Vannak akiket nem érdekel a márka, nem is ismerik a legtöbbet. És sokallják azt a kevés pénzt is, pedig manapság 1000 forint alig ér valamit...
Viszont ha belegondolsz, van hogy 2000forint egy ember 4 napi kajája is lehet.
Én sem vagyok nagyon márkamán, inkább az egyedi ruhákat szeretem. De egy EREDETI louis vuitton táskát én sem tettem volna azért vissza, pláne 1700ért... A hamisítványok is legalább az eredeti felébe kerülnek általában.
Nem találtam még amúgy olyan turkálót, ahol 250 Ft egy póló és eredeti DG felső 600Ft.
Szabad tudni, hol van ez a turi? mert ha tényleg eredeti márkás cuccok vannak ennyiért, akkor azthiszem szívesen benéznék :)
21/L
Igazándiból nem szabad ilyeneket elmondanom,legalábbis anyu azt mondta,ne beszéljek ilyenekről majd ha megkér engem akkor.Annyit elmondok,hogy csongrád megyében :)
Bocsánat,de nem akakrok háborút itthon :S .
Hát úgy van,hogy van egy nagycsarnok hátul ahol csak ilyen beöntős ruhák vannak ott vannak ált. a 250-1600 forintos cuccok.És van egy rész elől ahol ilyen válfás cuccok vannak és ott szoktak márkás cuccok lenni és volt már rá példa igen,hogy 600 forint volt azt hiszem a legdrágább 2000 ft,de nem biztos.Vannak táskák amik márkásat,de ált.már hétfőn elviszik meg vannak divatosak aztán van lakástextil ,függöny,játékok hirtelen ennyi a körbeírás :) .
Hát elhiszem,hogy annyi,de nem kell majdnem elájulni a kaszánál mikor 2 szatyor mondjuk 5000 ezer forint =nagy szatyor) vagy egy nadrág 1600 forint meg ilyenek.Mondjuk én szoktam plázába járni és így tudom hasonlítani lehet ezért is idegesít az ilyen egy Lacoste poló 30 ezer plázába nállunk meg 800-2000ezer vagy annyise és ugyanazt láttam a plázába és itt meg nem akarják megvenni,mert drága?érdekes
oké, én elhiszem hogy idegesít téged mert ti akarjátok eladni végülis, és bizonyos dolgokban amit írtál, van igazság. de akkor is ha hülyén, ész nélkül vásárolnak az emberek, ezt nem kérheted rajtuk számon.
és ami viszont engem szokott idegesíteni de nagyon, az az amikor az eladók így viselkednek, hogy majd kinéznek a boltból ha nem akarsz már végre megvenni legalább valamit, vagy felpróbálsz valamit és úgy döntesz mégsem viszed el, szinte látni rajtuk hogy fel vannak háborodva és kinéznek téged még a boltból is. ez totálisan bunkó viselkedés. és az üzletnek is csak ártasz vele, mert én például nem is nagyon járok be akozba a boltokba, ahol tudom tapasztalatból hogy gyakran ilyen eladók vannak. és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. a vásárlón nem kérheted számon, hogy miért nem akarja mégsem megvenni amit megnézett vagy felpróbált. nem akarja és kész, ő dolga. oké, az is kiakasztó lehet tényleg ha van egy olyan vásárló, aki felháborodva teszi szóvá a boltosnak hogy miért olyan drága a cucc. senki nem kényszeríti rá hogy mevegye, ha szerinte drága akkor hagyja ott és ennyi. de ugyanígy az eladó se nézze ki szinte a kuncsaftot a boltjából csak azért mert nem akar megvenni semmit. mert az olyan boltba aztán nem szívesen menne vissza legközelebb a vásárló, ahol így viselkedtek vele. hidd el, még azt is meg lehet érezni ha csak bámul rád az eladó és próbálja szugerálni beléd hogy vegyél valamit vagy húzz innét a francba és közben nem is szól semmit. van amikor csak nézelődni megyek például. ha épp akkor nincs nálam (sok) pénz mert vásárolni nem tervezek, de meglátok valahol valamit ami megtetszik, visszamennék érte másnap. de olyan boltba ahonnét a pokolba kívántak már először is mert éppen nem vettem semmit, inkább nem is megyek be többször.
szerintem az nem eredeti volt.
a kínai piacon is vannak Louis Vuitton táskák és Lacoste pólók...
de ha eredeti is lett volna, sem érdekel mindenkit.
De eredeti volt a nő aki megvette elvitte megnézzetni :)
Boldog volt a fejének a nő mikor megtudta :)
megértelek,h miért háborodtál fel,én is ilyen lettem volna ^^
júj engem nagyon érdekel ez a bolt!nem írnád meg neke priviben,hogy pontosan hol is van?:)
vagy anyukád haragudna(ezt nem teljesen értettem),mert ha igen akkor nem szükséges=)
Óóóó, miért lakok ilyen messze Cs. megyétől?:(
(Bp-n lakom, de ilyen boltot, ahol ennyi márkás cucc van, itthon sem találtam..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!