Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan ruhagyártó cég vagy...

Van olyan ruhagyártó cég vagy divattervező aki duci modelleket keres ruhái bemutatásához?

Figyelt kérdés
Nem modell ügynökségeket keresek, hanem cégeket, akik konkrét munkára keresnek modelleket fizetésér vagy akár csak a képekért cserében.

2009. júl. 20. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
szerintem ha kövér vagy, keress inkább más ambíciókat magadnak XD például....takarítónői karrierre még nem gondoltál?
2009. júl. 21. 00:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudok ilyet.De keress rá a neten :)

Ne törödj ez első válaszolóval.Igenis lehet ducibb lányokra ruhát tervezni!!

Mert szoktam én is!

Sok síkert: egy lehendő divattervező és stylist :)

2009. júl. 21. 11:22
 3/8 anonim válasza:
100%

Persze,hogy van! így egy:

[link]

Sok Sikert!

2009. júl. 21. 11:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok :) A Miss Molettinél én is modell vagyok, csak hát egyenlőre nincs nagyon munka :( Azért várom a tippeket, hátha valaki ismer olyat, akinek modellre lenne szüksége, mivel én nagyon lelkes vagyok :D
2009. júl. 21. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Első válaszoló!Hülye tahó vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 12. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze:)

Én is fontolóra vettem már,hogy ilyen ruhákat tervezzek és vannak ötleteim is:D szerintem a molett ruhákat is reprezentálni kell:D

2009. dec. 9. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor valósítsd meg az álmaid :) Mert a hazai molett ruha piacon siralmas a helyzet :( Sokunknak örömet szereznél vele... :)
2009. dec. 9. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Gondoltam rá,csak eddig anyagi akadályokba ütköztem:)

De én tudom,hogy sikerülni fog:)

2009. dec. 15. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!