Mit gondolsz ezekről a lányokról, akik így pózolnak?
2012. aug. 9. 13:31
2/17 anonim válasza:
Az oké, hogy szépek. Meg én úgy gondolom, attól is függ hány évesek. Ha 18+ oké.
3/17 A kérdező kommentje:
Kötelező volt utána a "problem"?:)))
2012. aug. 9. 13:33
4/17 anonim válasza:
nem vennélek komolyan titeket. elkalandoznék a gondolattal h megfektesselek, de semmi komolyabb, nálam ez nem jön be ha kapcsolatról lenne szól. nem ilyen lányokat keresek soha..
5/17 A kérdező kommentje:
17 évesek.
2012. aug. 9. 13:33
6/17 anonim válasza:
szépek, fiatalok, nem pucsítva seggeettolnak ki...hanem fiatalos képek..és ezek látszik h beállított modelképek
7/17 anonim válasza:
Feltűnési viszketegségben szenvedő tinipitsák. Hosszú távon nem képesek lekötni a férfiak figyelmét. A fiúkét talán.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem modellképek :)
2012. aug. 9. 13:37
10/17 anonim válasza:
Szépek, nem vagyok rájuk irigy h ők megtehetik, én nem pózolok így, nincs hozzá alak, meg vakuallergiám van xD
Szal, ő dolguk, nem ribiskednek..FB-n szánalmasabbat találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!