Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hordanak egyesek magukka...

Miért hordanak egyesek magukkal reklámszatyrokat?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy egyesek elindulnak munkába normálisan felöltözve, oldalukon a táskájukkal ... és a kezében ott lifeg egy Mango/Douglas/HnM/Levis stb... papírzacskó, amiből kifigyel a benti papucs és a parizeres zsömi.

Szerintem, attól még hogy egy márkás szatyorba pakol nem változik semmi. Ennyi erővel vihetné egy Tesco-s zacskóban is a holmiait.

Arról nem is beszélve, hogy általában agyonhasználtak ezek a zacskók, olyan mintha kutya rágta volna.

2012. aug. 9. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
én a kérdezővel értek egyet és arra jutottam, hogy az emberek lusták nagyobb táskát venni amiben minden elfér
2012. aug. 9. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát én nem értem, hogy neked tényleg ez a legnagyobb problémád?

Szerintem meg mindenki abba hordja a cuccait amibe tudja és szeretné. Igen én is "szatyis" vagyok, és a 11. válaszolóval se értek egyet mert szerintem a világon nincs akkora válltáska amiben minden elfér és még kényelmesen a válladra tudod tenni.Amit pedig te linkeltél kedves kérdező táskát nekem pl. egyáltalán nem tetszik. És azt sem értem miért ne lehetne "green bag" a reklámszatyor ami ugyan nylonból van és alapból szennyezi a környezetet de ha nem dobálja el az utcán az ember hanem abba viszi a cuccait szerintem ugyanolyan zöld.

A kérdésedre pedig a pontos válasz: én(és szerintem sokan mások is) azért hordanak reklámszatyrot magukkal mert nem fér minden a táskájukba és a szerinted jó megoldásnak tartott táskák egyáltalán nem tetszenek nekik.

2012. aug. 9. 16:36
 13/18 A kérdező kommentje:

Green bag az nem feltétlenül zöld. A green nem a színét jelzi.

És csak belinkeltem az első vászontáskát amit találtam.

És miért baj ha kérdezek?

Ha nem szereted a kérdéseket, akkor minek vagy ezen az oldalon?

Tudjátok mit, felejtsétek el. A "szatyis" közösség elég háklis. Inkább törlöm a mappámból a kérdést.

Kellemes napot mindenkinek.

2012. aug. 9. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Neked ez miért baj?

Én cukros vagyok, állandóan szomjazom, leeshet a cukrom, ezért hordok magammal másfél liter vizet és csokikat is, és ez nem fér el a kis válltáskámban

2012. aug. 9. 17:09
 15/18 Bratilla ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Sajnálom, ha nem találtad "értelmesnek" a válaszomat, és esetleg megsértődtél. A kérdésedre próbáltam válaszolni. De kifejtem bővebben is, hátha úgy jobban megérted, mit próbálunk magyarázni. Mint már valaki említette, nincs olyan válltáska, ami kényelmes, és belefér minden ami kell. Mert ha egy üves víz, kaja, esernyő, mappák, pénztárca és hasonlók vannak benne, az már eleve elfoglal elég sok helyet. Mint említettem, én a váltócipőt szoktam általában abban vinni. Hogy miért márkás szatyor? Nem azért, mert úgy gondolom, hogy az menő, de mivel márkásak, strapabíróbb anyagból is vannak, ahogy én tapasztaltam, mint az általad említett Tescos szatyor. A fő szempont itt a kényelem, én személy szerint nem is gondoltam volna, hogy valakinek ez szúrja a szemét, bár nagyon rotkán szoktam magammal vinni, évente 1-2x, tehát nem feltétlenül tartozom a "zacsis" közönségbe. Én is örülök, hogy valakinek ez a legnagyobb problémája.
2012. aug. 9. 17:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a harmadik vagyok, és soha nem járok "szatyival". És szarkazmust használtam, nem voltam mérges egyáltalán :) Csak hadd döntse el mindenki maga, mivel jár, ez nem számít szerintem cikinek. Téged meg miért zavarjon? Sokkal rosszabb dolgok vannak a világban...
2012. aug. 9. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a green baged meg biztosan fullosan mutatna egy öltönyhöz vagy kosztümhöz! :D Ha már ennyire a plusz motyókon vagy felakadva, semmivel sem jobb/rosszabb a green bag a márkás "szatyiknál" :)
2012. aug. 9. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves aranyom. Nem értem miért zavar ez Téged. Lehet, hogy neked van egy hatalmas táskád amibe minden belefér. Gondolom Te is nő vagy és tudod, hogy mennyi "fölösleges" dolog van egy női táskába, és ne is haragudja meg ha a váltócipőmet már nem tudom belegyömöszölni a táskámba, és csak úgy megjegyzésként sem túl higiénikus, hogy a cipőmet a parizeres zsömi mellé rakom :) És bocsi még, hogy az az undorító barna greenbag táska annyira rondta, hogy ennél szebbet kakilok. puszi
2012. aug. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!