Lányok ti mit néztek meg először egy srácon? 16/F
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 14:11
12/26 anonim válasza:
Az arcát, a haját majd a stílusát. Ezután jöhet többi dolog.
Gyengéim a jól fésült pasik.:D
15/l
14/26 anonim válasza:
én a testfelépítését, az arányait, tetszik ha magasabb mint én, és nem tetszik ha nagyon kigyúrt és feszül, de bírom hogyha látszik rajta az izom :D aztán az arcát, és a szemeit.
15/26 anonim válasza:
A stílusát. Pl. ha tetszik a cipője vagy a haja, akkor már magára tudja vonni a figyelmemet, aztán a testalkatát, és hogy helyes-e az arca.
16/26 anonim válasza:
1. ORR, szem, fogak, arccsont, de tulajdonképpen ha az egész jó együtt, akkor egyenként nem baj, ha nem tetszik. a testalkat mindegy, csak passzoljon a stílusához, viselkedéséhez.
18/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. aug. 8. 19:43
19/26 anonim válasza:
Lehet, hogy felületesen hangzik, de a ruháját, a haját és utána az arcát. De mivel többnyire az alternatívabb külsejű pasikat nézem meg, a testmódosításainak a minőségét is megfigyelem. (Pl. egy elfertőződött piercing vagy egy ronda tetoválás nekem igénytelenséget sugároz)
20/26 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha jól értem te szeretem a tetkós / pc-s pasikat?
2012. aug. 13. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!