Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, milyen volt mikor...

Lányok, milyen volt mikor először epiláltatok?

Figyelt kérdés
Eddig borotváltam a lábamat de most szeretnék áttérni az epilálásra. Mire számítsak mennyire fáj? Tapasztalatok?
2011. márc. 10. 15:34
 1/9 anonim válasza:

háát ez eléggé relatív szóval attól függ mekkora a fájdalom küszöböd..:D

de szerintem ellégé fáj ,de szerintem megéri:S (így nem lessz annyira erős a aszörzeted+ritkábban kell vele törödni:D)

2011. márc. 10. 15:37
 2/9 anonim válasza:

Eléggé fájt,de kibírtam.:)

Az első alkalommal fáj a legjobban,aztán ez egyre csökken.De sztem bőven megéri,mert sokáig kitart és sima utána a bőr.

Szal próbáld,sztem,és aztán meglátod:)

2011. márc. 10. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Fájt. Másodjára még jobban. 4 évig borotváltam magam, és hiába epilálok másfél éve, eddig hetente kell epilálnom :( A lányomat majd megpróbálom lebeszélni a borotválástól....
2011. márc. 10. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:

17 évesen vettem meg azóta azt használam. Elsőnek nagyon fájt, alig mertem magamhoz közelíteni. Azóta pedig már meg sem érzem!:) Gyengíti és ritkítja a szőrt és tényleg nem fáj és pikk-pakk kész vagyok vele..

L/19

2011. márc. 10. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
én már a legelejétől azt használom, és már meg sem érzem :) az elején azért egy kicsit fájt, de fontos h jól feszítsd ki a bőrt.
2011. márc. 10. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok :) Volt már hogy bekapcsoltam az epilátort de ahogy ránéztem és hallottam a hangját brrr kirázott a hideg és gyorsan kikapcsoltam...:) azt hiszem magát a fájdalmat kibírnám de egyszerűen nem tudom elkezdeni:S valami lélek erősítő tippeket írjatok még légyszi :)
2011. márc. 10. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:

húúú nekem is fájdalmas volt:D. ki kell feszíteni a bőrt és akkor úgy valamennyivel jobb. meg ha már elkezdted ne fejezd be. én utána púderrel szoktam "beszórni" :D. majd másnap testápolózom.

L*-*

2011. márc. 10. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Én hangosan hallgatok közben zenét:D
2011. márc. 11. 22:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Előző: ez tetszik! :D
2011. márc. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!