Aki melíroztat: milyen gyakran jártok? Júniusban voltam először melíroztatni, mostmár mehetek?
Figyelt kérdés
Júniusban melíroztattam először a hajam, van már egy kis lenövés, de annyira nem vészes, viszont szeretném ha még több melírcsík lehetne már benne, ezért is szeretnék fodrászhoz menni, viszont nem tudom, nem túl korai ez? Nem fogja nagyon szétroncsolni(azt leszámítva, hogy a melírozás eleve nem egészséges) a hajam? A fodrászom valami olyasmit mondott, hogy elég jópár havonta, mert ugyebár nem egészséges. Teszek rá pakolásokat stb. szóval nem rossz a tapintása szerintem. Mit gondoltok, így kb. 2 hónap után mehetek ismét?2011. aug. 19. 20:26
1/1 anonim válasza:
Én magamnak szoktam csinálni havonta. Az én hajamnak nincs baja tőle, pedig semmiféle pakolást nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!