Szerintetek túl vékonyra fogytam? (kép)
Figyelt kérdés
8 kg-ot fogytam, szerintem a hasamról még lemehetne 2-3, de valaki szerint már túl vékony vagyok, "inkább híznom kéne 2-3 kg-ot"...
Szerintetek?
2012. aug. 6. 15:57
11/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy túl vékony. Csak biztos más képet szoktak meg rólad. Én is így vagyok, nekem is mondják hogy nem kéne fogynom, de én tudom hogy érzem jól magam a bőrömben. És ettől még elválaszt 8 kg. Tudom, hogy nekem is sikerülni fog, keményen rajta vagyok az ügyön. Neked grat.
12/23 anonim válasza:
Szerintem is pont jo. Inkabb izmosodj ne fogyj.
13/23 anonim válasza:
Nem kell már fogynod, jó ez így, inkább sportolj valamit, hogy feszesebb és formásabb, izmosabb legyél.
14/23 anonim válasza:
nem kell fogynod már, viszont a torna sosem árt. cm-ben megy le a torna hatására nem kilóban nem na meg átalakul és az izom nehezebb mint a háj.
15/23 A kérdező kommentje:
Tornázom, suliidő alatt meg heti 3 edzésem van. A tartásra meg figyelek és köszi. :)
2012. aug. 6. 16:13
16/23 okoska31 válasza:
itt álljál meg, se le, se fel.
pont jó.
18/23 anonim válasza:
ennél job nem is lehetne. ne fogyj belőle, az már túl vékony lenne, de ne is hízz azért.
17/F
19/23 anonim válasza:
nagyon szép :-)
van csipőd,derekad.csak kicsit görnyedt vagy!
20/23 anonim válasza:
Az alak jó, a tartás már kevésbé. Nem jó a maga tartása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!