Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért lett nagyobb a mellem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért lett nagyobb a mellem, ha fogytam?

Figyelt kérdés

Mindig ha fogyok összezuhan a mellem is, most viszont még nagyobb is lett. Nem gondolom hogy terhes lennék, mert elég kicsi (szinte semmi) esély rá, és meg is jött a menzeszem rendesen 3napja. Viszont a mellem nem a peteéréstől duzzadt meg mert már jópár hete így nézek ki..

Kb. 1,5 hónapja kezdtem fogyni valószínűleg a stressz miatt nem bírok enni, kb 4 kiló ment le rólam, és 1 hónapja folyamatosan duzzad a mellem.

Mik lehetnek az okai ennek?

2011. jún. 15. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogyás következtében fellépő hormonális válzotás, másra nem tudok kondolni. Ha zavar, menj el vele dokihoz, ő többet tud mondani.
2011. jún. 15. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
*gondolni..
2011. jún. 15. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Most őszintén. Ha megjött, akkor valószínűleg nem vagy terhes. Ezek után meg van olyan nő, akit zavar, hogy nőnek a mellei ?:) Szerintem a helyedben sok-sok lány örülne neki :)

De igaza van az elsőnek, egy doki nem árthat :) Utána meg lehet örömködni, hogy milyen szerencsés vagy.

2011. jún. 15. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Dehogy zavar:D:D:D imádom:D

csak egyszerűen kíváncsi vagyok hogy mitől lehet, véleményekre, mert velem ilyen még soha nem volt. mindig csak összezuhannak, van amikor szinte felére. Most meg kb alig férek el tőlük:D (kicsit túlzás persze, cask az eddigiekhez képest:))

2011. jún. 15. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a hasadról feljebb ment a zsír xD :D nem tudom , örülj neki :D
2011. jún. 15. 14:16
 6/6 A kérdező kommentje:
xD :D köszi:D
2011. jún. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!