Fiúk, lányok szép az ilyen haj?
Figyelt kérdés
ilyen göndörségű és színű a hajam mint a lánynak a képen, csak nekem nem ennyire hosszú, a vállam alá ér pár centivel.
2009. júl. 19. 19:19
1/14 anonim válasza:
Igenigen, nagyon széép:) Nekem is ilyen hajam volt úgy 11 éves koromig, mostanra viszont már egészen kisimult:/
15/L
3/14 anonim válasza:
nekemis ilyen van, csak barnás színű. mindenki irigykedik a hajamra, én meg semmi pénzért nem cserélném el :D
4/14 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nekem nem ilyen hosszú..:( de növesztem:) KÖszi a válaszokat!
2009. júl. 19. 19:24
5/14 anonim válasza:
Hülye kérdés.. Főleg ebben a kategóriában. Egyébként pedig a haj szép.. de ha egyáltalán nem áll jól, akkor tök mindegy milyen... Nem fogsz tetszeni sok embernek. :)
(meg ne sértődj, de az összhatás sokat számít)
7/14 anonim válasza:
Tudtommal azt kérdezte: "Fiúk,lányok szép az ilyen haj?" Nem azt, hogy "Fiúk, lányok, jó csaj vagyok, ha ilyen hajam van?" Istenem..ez a sok bunkó,provokatív ember..
8/14 A kérdező kommentje:
ez így van, köszönöm:)
2009. júl. 19. 19:51
9/14 anonim válasza:
jajj csodaszép :)
minig ilyet szerettem volna
dehát megekll elégednem a hullámossal :) :)
10/14 anonim válasza:
csaj vok, barátnőm az ilyen hajra mondta h : szexi
És tényleg szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!