Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi arra a garancia, hogy...

Mi arra a garancia, hogy ugyanazt a drágakövet kapom vissza?

Figyelt kérdés
Örököltem 2 db brilliánst és el szeretném vinni megcsináltatni füllbevalónak. Mi arra a garancia, hogy az ékszerész nem cseréli ki valami más, ugyanolyan kinézetűre a köveket?
2009. júl. 19. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

olyan ékszerészt keress ami esetleg kicsit nagyobb nevű.

utána pedig elviheted egy másikhoz, leellenőriztetni h drágakő van e fülbevalódban. csak feltétlenül tarsd meg a számlát attól az ékszerésztől aki a kőből fülbevalót csinált, és azt a lapot is, amire rávolt írva, hogy mit adtál be neki.

ésha kiderül h nem az a kő van benne, akkor mehetsz számonkérni.

2009. júl. 21. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép.

Azért mert városi legenda hogy nem azt a követ kapod vissza, amit bevittél, szerintem nem szabad eleve ugy nekiindulnod hogy mivanha'...

Ékszerész vagyok, 10 éve a szakmában, de nagyon nem kenyerem ez a megitélés, mert ez ugyan egy bizalmi szakma, de hidd el, hogy az az ékszerész aki aki esetleg egy ilyesmit megjátszik az életben, az 1 a tizezerből, és ezért nem kellen igy megitélni az egész szakmát.

Én nem tudok neked mit javasolni, minthogy menj olyan helyre ahol szimpatikus az ötvös, vállalási jegyet, számlát igyis-ugyis kapsz ha készittetsz valamit, ugyhogy amiatt nem kell aggódnod.

2009. júl. 21. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. júl. 22. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!