Miért nem nőnek a melleim?
Figyelt kérdés
16éves vagyok, 50kg. 3éve 75/B-s melltartót hordok. Minden barátnőmnek nagyobbak a mellei és tök cikinek érzem hogy nekem meg picit. Sokak szerint azért mert vékony vagyok de nem hiszem mert láttam már sok olyan lányt aki vékony és nagy mellű.:/2012. aug. 5. 14:17
1/4 anonim válasza:
van akinek 18-19 éves korában nő meg egy nyár alatt...
2/4 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, ahogy te is. 16 éves, 50-55kg körül és 75-ös melltartó... De ha a barátomnak nem gond, akkor nekem már tök mindegy. ;)
3/4 anonim válasza:
Kb 20 éves korodig elvileg még nőhet, bár 16 felett már nekem se nőtt tovább (én is 75B-t hordok, néha A-t). Amúgy meg nem mindenkinek nő meg nagyra...
Előző:
A 75-ös melltartó azt jelenti hogy vékony vagy. Ahhoz társulhat C-s kosár (nagy), vagy A-s kosár (kicsi) is. Szomorú hogy sokan még mindig nem tudják, hogy hogy mit jelentenek a számok és betűk egy melltartón.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt egy gimis osztálytársam, akinek 18 évesen szinte nem volt még melle, aztán egy nyár alatt elég méretesek lettek, ahhoz képest amilyenek voltak...mondjuk most 5 év után megnagyobbította...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!