1/8 anonim válasza:
ha lenne igazán hatásos akkor nem lenne a mell plasztika a leggyakoribb plasztikai műtét
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok benne teljesen biztos, de talán Luisel Ramos, 2006-ban halt meg anorexia miatt.
4/8 anonim válasza:
én is utána néztem. néztem képeket hát igen az látszik h anorexia miatt halt meg. Fal fehér lettem kb amikor megláttam...
5/8 anonim válasza:
Nincs lelkem, ha ezeket nem tudom sajnálni?
" De az újabb és újabb csábító szerződéseknek nem tudott ellenállni. "
Hát akkor vessenek magukra, itt az eredméye... Senki nem kötelezte őket, ki lehetett volna szállni. Ja, akkor nem "mutogathatta volna a p*csáját?" Ezért megérte megpusztulni tényleg...
6/8 anonim válasza:
Utolsó: Az anorexia egy BETEGSÉG. Sok minden állhat mögötte, pl. lelki problémák vagy gondok a családban. Ugyanúgy, mint például egy rákos ember, ők sem tehetnek a betegségről. Nem sokat hallottam erről a modellről, de biztos vagyok benne hogy nem volt könnyű élete, főleg egy ilyen szakmában, ahol sosem lehet elég tökéletes és elég vékony az ember, mert valaki mindig találni fog rajtad valami hibát.
7/8 anonim válasza:
Igen, betegség. De ha nem kerül bele abba a közegbe (ami a pénzről, hírnévről szól), szinte biztosan elkerülhető lett volna...
8/8 anonim válasza:
Elég sok hétköznapi lány is szenved ettől, nem csak a modellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!