60-as csípőméret? :O
Figyelt kérdés
Egyszerűen el sem tudom képzelni,hogy milyen vékony egy 60-as csípőmérettel rendelkező nő -.-2011. dec. 25. 23:58
1/7 A kérdező kommentje:
elírtam :D derék :D
2011. dec. 25. 23:59
2/7 anonim válasza:
Nekem wc után 58, de a combom legvastagabb részének körkerülete 49 cm. Na, megéri?:D Nem. Inkább legyen szép vékony lábad, mint karcsú derekad, hidd el, jobban jársz, a lábadat többen látják..:]
4/7 anonim válasza:
én is azt hittem,hogy cipőméret :DD
5/7 anonim válasza:
60-as derékméret?
Az még nem olyan extrém. Ugye az "ideális" nő méret elvileg a 90-60-90-es mell-derék-csípő méret lenne.
Szerintem az a 25-26-os farmerméret és XXS-XS méret lehet, amit meg minden boltban lehet kapni, sőt általában azokkal vannak tele.
Alatta már tényleg brutális lehet...
6/7 anonim válasza:
Én is cipőméretet olvastam, néztem, hogy mi ez a kattantság. :D
Hát van olyan. Miért olyan érdekes amúgy? Én is vékony vagyok, de nekem sincs annyi.
7/7 anonim válasza:
55cm a derékbőségem, 170cm vagyok
szerintem egyáltalán nem brutális,annyi hátránya van hogy az xxs-es pólók is mind bők derékban . de eddig még nem érkezett rá panasz :D
17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!