Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a bal oldli nö szep?

Szerintetek a bal oldli nö szep?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 3. 22:01
 1/9 Penszy ***** válasza:
nem
2012. aug. 3. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:
köver? most nem a fejen van a lényeg
2012. aug. 3. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
kövérnek semmiképp sem kövér , de azért ez egy eléggé megszerkesztett kép...
2012. aug. 3. 22:13
 4/9 A kérdező kommentje:
2012. aug. 3. 22:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem szép, ha azért kérdezed mert ilyen vagy akkor kezdjél el fogyózni.
2012. aug. 4. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább sportolj és egyél kevesebbet!
2012. aug. 5. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják, hogy "Milyen szép, nekem bejön!" hazudnak. Sokszor kövér nők írogatnak ilyeneket, de tudd meg, hogy keveseknek tetszik az ilyen alak. Ráadásul le merném fogadni, hogy a te bőröd nem ilyen szép feszes, és azért nincs ennyire homokóra alakod. De ha teljesen ilyen lennél, akkor sem kellenél.

Ahelyett, hogy itt keresgetsz olyanokat, akiknek ez tetszik, inkább vegyél erőt és fogyj le!

Mindenkinek van annyi akaratereje, hogy sportolással és diétával le bír fogyni. Te ennyire gyenge lennél?!

2012. aug. 5. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy le tud fogyni...én pl sportolok meg diétázok meg minden mégsem fogyok le -.- ilyen alakot örököltem...am meg ez egyáltalán nem kövér.
2012. aug. 9. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
egyik se :D
2012. okt. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!