Csak szerintem nem szép ez a lány? Nektek mi a véleményetek róla? (kép)
2012. aug. 3. 18:30
1/18 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi baj, átlagosan szép
2/18 anonim válasza:
Hát annyit nem ér, amennyire tartják, az biztos...
4/18 anonim válasza:
háát olyan szépecske :D semmiképp nem csúnya :)
6/18 anonim válasza:
Palvin Barbara nagyon szép lány (nem véletlenül modell), de ez tényleg nem a legjobb kép róla. :)
7/18 anonim válasza:
szerintem sminkkel szép, anélkül kevésbé
8/18 anonim válasza:
Palvin Barbi.Szerintem nagyon szép lány,és az alakja is tökéletes,nem minden kép előnyösen van fényképezve,de szerintem természetes és gyönyörű.:) de hát mindenkinek más..
9/18 anonim válasza:
Ezeknek a modelleknek abban rejlik a szépségük, hogy rohadtul semleges az arcuk, így bármivé lehet őket sminkelni, de ha smink nélkül szembe jönnek az utcán ugyanúgy festenek, mint bármely átlag nő.
Egyik ismerősöm is világéletében kis halovány fakó lány volt, aztán most nézem a külföldi modell képeit. Nagyon szép rajtuk, de amúgy nem nagy durranás.
10/18 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.Egy ha egy kiló smink van rajta akkor igen,dehát ki ne lenne úgy szép.
Smink nélkül egy átlagos kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!